Neeee. xdd
ez mostt nagy. : oo
Pattinson megcsókolta Taylor Lautnert
2011. június 21. 21:31
Nem hallottatok még a színészi csókról?
Mintha ők lennének az első férfi hírességek, akik a saját nemükkel csókolóztak. Le merem fogadni, hogy megtervezett volt, vagyis Taylor is be volt avatva
Szerintem poén volt, legalább a 2011-es show is emlékezetes marad
2011. június 21. 21:34
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Idézet (yesmissblair @ 2011.06.21. 21:31)
Nem hallottatok még a színészi csókról?
Mintha ők lennének az első férfi hírességek, akik a saját nemükkel csókolóztak. Le merem fogadni, hogy megtervezett volt, vagyis Taylor is be volt avatva
Szerintem poén volt, legalább a 2011-es show is emlékezetes marad 
Szerintem is megtervezett volt, hogy felkeltsék a figyelmet jól tudták, hogy ezzel a média sokat fog foglalkozni a közeljövőben...
2011. június 22. 12:43
ez durva volt. néztem, és először nem is tudtam mi történik aztán: FÚÚÚÚj ez undorítóó!!!!!!
2011. június 22. 19:06
én midig is utáltam őket, no erre varrjatok gombot
2011. június 23. 19:01
Na eeeez...Egyrészt ezt én nem értem: Most mi vaaan?! Ezt pontosan miért is csinálta?! Másrészt pedig: elég gáz.
2011. június 28. 16:05
Ez durva, de azért nagyon szeretem mind a ketőt!!
2011. július 11. 18:08
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
am nem is igazi csók volt, mondták a tévben is am eléggé kemény
2011. július 16. 23:12
|
|
Csakegyvámpírúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 155151 offline
|
hát ebbe ha belegondolok akk undorító de ha csak színészi csók volt hát akk sen lehtett vmi szép látvány ha ez kéét csajjal esik meg oké mert hát az sem természetes csak a női sztárokról sűrübbenhallok ilyet ez most szíven ütött ledöbbentem de most nagy dobra van verve de 2 nap azt történi vmi nagyobb szenzáció azt késsz én még mindig szeretem Taylor Lautnert ugyhogymind1 :DDD
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: