Pattinson megcsókolta Taylor Lautnert
2011. június 18. 16:30
|
|
Domicsibevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 153131 offline
|
Szerintem kiborító! Megesett a szíve egy fiún és ahelyett, hogy férfi módjára kezet ráznának, leteperi!? 
Valami erős füvet szívhatott, vagy valami nincs rendben az agyával!! Nem is gondol arra, hogy ez egy homokos gesztus!?
Vagy kiderül róla, hogy biszex!?
Valami erős füvet szívhatott, vagy valami nincs rendben az agyával!! Nem is gondol arra, hogy ez egy homokos gesztus!?
Vagy kiderül róla, hogy biszex!?
2011. június 18. 17:22
Ez egy kicsit unalmas. Ma már mindenki buzulni akar?
2011. június 18. 17:36
|
|
p.beácska75új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 147656 offline
|
Sok hülye,nyernek valamit aztán nem tudják mit csináljanak!
2011. június 18. 18:04
|
|
Vampire Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.30. Hozzászólás: 10 Csatolások: 10 Azonosító: 116059 offline
|
ÚRISTN!!
2011. június 18. 18:19
|
|
roOnivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 20 Azonosító: 129612 offline
|
Összességében poénos. Mármint, ha értjük amit Robert mond.
Bár szerintem ez is csak reklám. Illetve sajnos már nem nagyon tudom. Én személy szerint imádom a Twilight saga-t, van is róla egy honlapom. És tudom, milyen nehéz fenntartani az úgymond "néző" érdeklődését, a honlapomnál természetesen a látogatóét. A Breaking Dawn még nagyon sokára fog kijönni, nem beszélve a második részéről. Persze hogy valamivel meg kell fogni az embereket. Így tökéletesen meg lehet. Egy gyors csók, és máris kitör a botrány, amin pár hétig, vagy hónapig rágódnak, majd elfelejtik, és lehet, hogy egyszer-egyszer megemlítik majd itt-ott, de ettől eltekintve ez is csak egy pletyka lesz. Avagy a másik véglet...hogy Pattinson annyira örült ennek a díjnak, és tudta, hogy Kristen nem csókolózna vele ott helyben, lement a színpadról, és valaki olyat keresett, akivel jóban van, és tudni fogja, hogy ez csak a jókedv mögötti szándék. Persze valaki olyat kellett keresnie, akit nem csak ő, hanem a nézők is ismernek, pontosan azért, hogy tudják, nem azért csókolta meg, mert hú de nagyon erre vágyott volna.
Összességében sajnos már nem tudom eldönteni, hogy jókedv-bár amennyi díjat nyert már, érdekes lenne, hogy pont ennél kapta volna el a "halleluja" érzés-, vagy a reklám volt a döntő sorsú ennek a tettnek a kezdeményezésében.
Összességében sajnos már nem tudom eldönteni, hogy jókedv-bár amennyi díjat nyert már, érdekes lenne, hogy pont ennél kapta volna el a "halleluja" érzés-, vagy a reklám volt a döntő sorsú ennek a tettnek a kezdeményezésében.
2011. június 19. 01:18
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
-.-" mindenki megbolondul.uristenn : DD
2011. június 19. 13:17
jézusom xD imitálták csak...minden csoda 3 napig tart xD
2011. június 19. 17:36
Fúúúúúj! Ez undoritó!Nem lehetett volna egy szállóban?
2011. június 20. 08:11
|
|
iam.krisszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.08. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 148897 offline
|
Hát ezen nagyot szakadtam xD. De hát Istenem, az ő életük =)). Nap, mint nap megtörténik ilyen hétköznapi emberekkel, őket meg nem híresztelik így el, és a színészeket?! Na ez az... xD
De szerintem ez poénos =).
De szerintem ez poénos =).
2011. június 20. 11:37
|
|
kamcsibubiiii98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 153279 offline
|
(puke)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: