Pattinson megcsókolta Taylor Lautnert
2011. június 10. 15:39
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Lehet, hogy ezért kitiltanak, de muszály feltennem a kérdést; tényleg mindenki búzacsíra lett?
2011. június 10. 15:54
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
gay of the day :"DD
2011. június 10. 15:59
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát ez valami gusztustalan... Az túlságosan is nyilvánvaló, hogy meg volt rendezve, de ezután még jobban megkérdőjelezném az illető két "férfi" szexualitását. Most őszintén, melyik férfi vállalná ezt be, akiben van egy kis tartás. Hát, én nem vagyok fiú, de ha az is lennék, ezt még milliókért sem tenném meg, ennyi önbecsülésem azért van. Persze pénzért ezek a celebek simán eladják magukat a médiának. Az meg nem fér a fejembe, hogy ezt "poénnak" szánták. Ez inkább iszonyat gáz.
2011. június 10. 16:36
|
|
Ezel-Eysantúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 150966 offline
|
Hát...eddig Kristenért harcoltak egymással most meg itt puszilgatják egymást!Végülis nem az én dolgom de kíváncsi lennék hogy Kristennek milyen érzés lehetett!XD De amúgy minden sztárnak vagyis ilyen híresebbeknek van egy lezbikus csókja!
2011. június 10. 17:04
Nem gondoltam volna hogy ilyenre képesek úúúúúúúú!
2011. június 10. 19:34
|
|
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline
|
hülyék
már elnézést de ki képes ilyenre ... emberek előtt??
höh.. barmok x
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.