SP nem képes elviselni a vereséget
2011. június 18. 14:46
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
nem mindenki tökéletes...ha nem tud olyan jól énekelni vagy az elvárattaknak megfelelni ennyi...viselje el, h nem mindig neki kell elnyerni mindent! ha már egyszer-kétszer elnyerte, az még nem jelenti azt, h mindig ő fogja...sztem SP már lejárt lemez.(N) én ne szeretem már 2 éve.xD nemértem mért szeretik ezt a pasast.-.- tisztagáz...mint egy kisfiúú.
2011. június 18. 14:49
|
|
babuh01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 132327 offline
|
és am is szinte mindennap, mindenhéten jön egy új énekes, és vagy kitúrják a régieket, vagy nem...de akkoris nekik is kell helyet hagyni...vkit már nem is néznek, olyan régen énekelt. vannak újak, most ők a fontosabbak. Csaba nem tudom h már régebb óta énekel-e mint SP de jobban szeretem Csabát:D:D
2011. június 19. 01:20
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Nem utálom espét de ..ez van nem lehet mindent
2011. június 20. 20:51
|
Molnár Renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.02. Hozzászólás: 123 Csatolások: 92 Azonosító: 152183 offline
|
én nagyon utálom sp-ét a kis nyálgombócot
2011. június 22. 10:44
|
|
domika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 126219 offline
|
Ez van a kis köcsög nyomi gyerek viselje el... Tavaly nyert a Bravo Otton idén nem....és, ez aztán nagykunc!!Nem bírja elviseni ha nem ő lehet az akinyer.. Még csodálkozik, hogy Vastag Csabi nyert amikor népszerűbb, mint a gecigyerek... Szerintem a Viva Cometen se kellett volna nyernie.... De legalább megtanulta, hogy milyen nem nyerni... Nem mindenki él a "szupersztár" világban, mint ő... Aki meg mit tudom én eg iskolai karaoke versenyen vagy egy szépségversenyen indul és nem nyer elbírja viselni, mert el kell ilyen az élet, de ha ez a kis buzi gyerek nem bírja akkor sajnálom.. Mindenkinek megkell tanulni veszíteni.. Ennyit erről!!!
2011. június 22. 18:45
Pedig az ilyen szar dijakat az ilyenek szokták nyerni.
2011. június 24. 16:02
|
|
melcsy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150312 offline
|
ez van viselje elmert nem ő érdemli.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: