Basszus, hogy nem tud betelni azzal, hogy sokan elismerik és lányok visonganak utána-.-'
Sp, SP, állj le, nyugi van, még mindig szeretnek az emberek, de mindenhol nem nyerhetsz! ;D
SP nem képes elviselni a vereséget
2011. június 05. 16:44
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
2011. június 05. 16:44
én szeretem sp-t valamennyire de ez a féltékenység tényleg gyerekes.. Csabi 1 tehetségkutatót nyert és 3x platina lett a lemeze.. kicsit elszállt magától Sp...nem körülötte forog a világ és nem nyerhet meg mindent..
2011. június 05. 16:45
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Lehet, hogy Csabi még nem sokat rakott le az asztalra, személy szerint én nem is szeretem kifejezetten, de az tény, hogy legalább sokkal jobban énekel, mint ez a nagyszájú, önjelölt reneszánsz ember. Hagyjuk már. Gyerekes és nagyon vicces, ahogy itt vergődik, mint egy óvodás, mert nem ő nyerte a díjat. Én nem csodálkozom, hiszen olyan minősíthetetlen terméket gyárt futószalagon, hogy az már siralmas!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 05. 16:45
Hogy ennyire nem birja hogy most az egyszer nem ő nyert.
2011. június 05. 16:46
Ez se sokat élt meg a huszonakárhány éve alatt, ha ezen van kibukva.
Ez van, ezt kell szeretni, fogadja el! Egyébként a hángérien mjuziktól a plafonon vagyok, és csabikát sem tartom többre, mint SP-t.Annyira tetszik, hogy állítólag beszél angolul, például az imént említett twitter bejegyzésében, de egyszerűen a görcs jön rám, amikor meghallom, hogy a "babe" szój "béjbe"-nek ejti. Hagyja inkább az angolt, mert csak égeti magát. Egyébként is magyarok vagyunk. Miért nem beszélünk magyarul? Persze az egész twitter bejegyzését nem angolul írta...
2011. június 05. 16:48
Jhujj "úgy látszik, nem volt eleg az elmúlt 1 év termékenysége" attól mert csinálta a sok sz*rt még nem lett jobb előadó
ha a hülyeség fájna
nem mintha a másik kettő megérdemelte volna
2011. június 05. 16:49
Szerintem igenis Csaba is megérdemelte a díjat.És azért mert egyszer nem ő kapta attól nem kell a másikat le semmizni. Úgy viselkedik mint egy óvodás.bele kéne törődnie hiszen benne volt a pakliban hogy nem ő kapja a díjat.
2011. június 05. 16:51
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Ezt írta ki twitterre SP.
Hogy lehet ilyen hülye? Ezzel csak magát járatja le.
Idézet
ez a starity.hu vagy mi ez mi?
és melyik iq huszár vonta le ezt a csodá következtetést, egy tweetből ami krvr nem arról szól:D atttyaég:D
2011. június 05. 16:52
Szerintem már lassan kezdte megszokni,hogy minden évben ő nyer.Hát mindenre fel kell készülni,nem csak ő nyerhet díjat.
2011. június 05. 16:52
|
|
zoey0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 151905 offline
|
eSPé most süllyedt a legmélyebbre
olyanokat irkál twitterre hogy csak lesek
ha a rajongóit lesz@rja akk miért van még a magyar "sztárok" körében?
pff...
2011. június 05. 16:53
|
|
Csincsilla2222visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 140582 offline
|
én nem bírom ezt a hapit... elszállt... most nem emiatt a cikk miatt írom, már előtte se volt szimpi
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.