Én is egyetértek veled, akkorát csalódtam benne, hogy ilyen zenét csinál már
SP nem képes elviselni a vereséget
2011. június 06. 15:01
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
amúgy egy részben igaza van mert szinte már az összes X-faktoros csinált dal csak Csaba nem de Sp-nek meg van dala szal...de úgy persze hogy Csabi kapja mert azért neki van hangja és szerencsére nem olyan mint SP-nek.
2011. június 06. 15:02
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Mire számított? Hogy ő nyer? Én személy szerint nem bírom SP-t. Nem lehet mindenki nyertes, azt se mondom, hogy ő vesztes, csak épp nem ő kapta a legtöbb szavazatot. Megértem, hogy kicsit rosszul esik neki, mert sokat dolgozott. De szerintem nem ő érdemelte, de nem is Csaba.
2011. június 06. 15:02
|
|
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline
|
egyetértek
2011. június 06. 15:08
Lisa7003(IRTA) Mire számított? Hogy ő nyer? Én személy szerint nem bírom SP- t. Nem lehet mindenki nyertes, azt se mondom, hogy ő vesztes, csak épp nem ő kapta a legtöbb szavazatot. Megértem, hogy kicsit rosszul esik neki, mert sokat dolgozott. De szerintem nem ő érdemelte, de nem is Csaba.
TELJESEN EGYETERTEK VELED!! MEGIS HAJOLOK OKOSSAGOT ELLOTT
TELJESEN EGYETERTEK VELED!! MEGIS HAJOLOK OKOSSAGOT ELLOTT
2011. június 06. 15:11
mekkora gyökér
visszasírom a 90-es éveket, amikor még a bon bon meg ákos volt a jó zene. nagyon nagyot fordult a világ a rossz irányba.
2011. június 06. 15:21
Őőőőőőő. Nem értem a probléma okát. Bár személy szerint Vastag Csaba hangja nem igazán az én fülemnek való,( mondja azt aki TH-t T9 és egyéb marhaságot hallgat) , de a kritéri-umnak megfelel, míg SP erről a díjról néhány centivel lemaradt
2011. június 06. 15:24
|
|
Bettykeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 132534 offline
|
nem tom mit van odáig hogy nem ő nyert, látszik hogy túlzottan ő akart mindent megnyerni, de szerintem kevés az amit 1 év alatt produkált.
Hú de nem bírom ennek a gyökérnek a képét!!
Hú de nem bírom ennek a gyökérnek a képét!!
2011. június 06. 15:30
hogy mekkora balhé lett ebből az egyszerű kis tweetből..az ember már twitteren se lehet nyugodt nehogy cikket irjanak róla
.
2011. június 06. 15:45
Mindegy, mennyit hajt SP egy év alatt, akkor sem fogja az életben sem lekörözni Vastag Csabát tehetségben. Ez van, akármennyire hisztizel, ki kell, hogy ábrándítsalak: fölösleges a balhé...
2011. június 06. 16:08
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
ez van söpö.
2011. június 06. 16:12
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
mindenkivel aki szidja spt egyetértek és azzal is aki vastag csabát támogatja
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: