SP nem képes elviselni a vereséget
2011. június 05. 18:58
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
mindegyik szar úgyhogy mindegy
2011. június 05. 18:58
Utálom azt az utálkozást, ami itt van. Nekem semmi bajom Csabikával, csak tény, hogy neki csak hangja van meg kinézete, az pedig kevés lesz, hogy fenntartsa az érdeklődést. Jövőre jönnek az új X-Faktorosok és elnyomják. SP viszont ott lesz.
Ha tetszik, ha nem.
2011. június 05. 19:00
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Nem bírom egyiket, se, de tényleg már a Csabika mégis mit csinált az elmúlt évbe???? Nem is egész évbe volt tevékeny, mivel, hogy karácsonkor fedezték fel. (Naa jó egy kicsit előbb.) De a SP legalább csinálta valamit, ha az még nem is a legjobb!
2011. június 05. 19:00
cassiecica!
A tweetek jobb felső sarkában van egy kis nyílszerű vmi: > <--- úgy néz ki, mint ez, egy kis kör van körülötte. Na katt rá, és várj egy kicsit, meg fogod látni
A tweetek jobb felső sarkában van egy kis nyílszerű vmi: > <--- úgy néz ki, mint ez, egy kis kör van körülötte. Na katt rá, és várj egy kicsit, meg fogod látni
2011. június 05. 19:01
Idézet (Regina @ 2011.06.05. 18:58)
Utálom azt az utálkozást, ami itt van. Nekem semmi bajom Csabikával, csak tény, hogy neki csak hangja van meg kinézete, az pedig kevés lesz, hogy fenntartsa az érdeklődést. Jövőre jönnek az új X-Faktorosok és elnyomják. SP viszont ott lesz.
Ha tetszik, ha nem. 
Mindig is meg akartam tanulni a jóslást.
2011. június 05. 19:07
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
SP hangot adott véleményének, miszerint nem igazságos, hogy nem ő kapta a Bravo OTTO díját? Hát csak barátkozz el a gondolattal komolyabban, mivel az igazság csak az X- Aktákban létezik odaát.., ez nagyon is helyén való volt.
2011. június 05. 19:11
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
igaz,nem Vastag Csabának kellett volna nyernie,se Söpö-nek sem
2011. június 05. 19:12
|
|
wendy0402visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 138664 offline
|
Azt gondoljátok,hogy Vastag Csaba nem tett le még semmit az asztalra.Lehet,hogy még nincs lemeze és számai,és egy bizonyos ideje ismert.De már régebb óta énekeli mint SP,MÁZS-al is járt rendszeresen koncertezni. 2008-as év magyar zenész TOP 100-ban a negyedik helyezést érte el. Ő volt 2008 legnépszerűbb musicalénekese.Igen csak most lett ismert,de már elég régóta dolgozott ezen.
Twilight6!
Én már észrevettem,h babeLOLnak nincs saját véleménye -.-"
Bezzo! Én is remélem. Nyerje más
Bár én nem szavazok, csak reménykedek XD
Én már észrevettem,h babeLOLnak nincs saját véleménye -.-"
Bezzo! Én is remélem. Nyerje más
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Nem Csabának,de nem is Sp-nek kellett volna nyernie hanem Petinek
2011. június 05. 19:13
Már 3 éve mindenki azt mondja, hogy SP egy év múlva sehol sem lesz stb. és mégis. nem vagyok oda érte, de elég vicces ez a kínlódás, hogy mindenki egy emberként szidja itt és twitteren is és ettől nem áll meg az élet. pedig azok akik folyton hülyeségeket írogatnak neki twitteren általában csak unatkoznak és mondani akarnak valami menőt ás frappánsat amitől majd megváltozik minden. hát..
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.