Eddig még soha nem olyan nyert az RTL klub-on akinek én szurkoltam....
László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 11:38
Igazából szerintem már mind a 4 versenyző megérdemelte volna a díjat, de ha a tehetséget nézem akkor Szabó Ádám magasan viszi a pálmát. Hihetetlen, ahogy harmónikázik!
2011. június 05. 11:40
gratulálok neki! Azt hiszem ő nagyon megérdemelte!
2011. június 05. 11:41
|
|
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline
|
Idézet (Cascadaa @ 2011.06.05. 11:36)
Egyszerűen irritálnak ezek a határon túli magyarok. Lehet hogy magyar vér folyik bennük de attól még külföldön születtek és az állampolgárságuk is külföldi. Nagyon idegesít hogy idejönnek Magyarországra és megnyerik a MAGYAR tehetségkutatókat. Menjenek a saját országuk tehetségkutatójába azt nyerjék meg. Ne szégyenítsék meg a mi hazánkat... 
...És ha meg mi megyünk oda tehetségkutatóra,jelentkezni se engednek.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. június 05. 11:49
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Csak szánalomból osztják a CSISZ-ben a díjakat.. Anno Utasi Árpika, Tabáni, meg most ez a László Attila is csak azért nyert..
Már az elején gondoltam, hogy ő nyeri, mivel érdekes módon, mindig olyan nyer aki vagy szegény erdélyi avagy románia, vagy csak egyszerűen szánalmas, az emberek szíve meg megesik rajta (lásd: Tabáni)
Csak azt nem értem, hogy ezek miért nem mennek egy olyan tehetségkutatóba, amit ott rendeznek a saját országukban..
mert én nagyon nem vagyok kíváncsi (és szerintem még sokan) hogy sajnáltatják magukat, hogy "őket régen elszakították Mo.-tól..
És??
Már az elején gondoltam, hogy ő nyeri, mivel érdekes módon, mindig olyan nyer aki vagy szegény erdélyi avagy románia, vagy csak egyszerűen szánalmas, az emberek szíve meg megesik rajta (lásd: Tabáni)
Csak azt nem értem, hogy ezek miért nem mennek egy olyan tehetségkutatóba, amit ott rendeznek a saját országukban..
mert én nagyon nem vagyok kíváncsi (és szerintem még sokan) hogy sajnáltatják magukat, hogy "őket régen elszakították Mo.-tól..
És??
2011. június 05. 11:55
most mit pattogtok? ha az X-faktort Nikolasz nyerte volna meg már mindjárt nem ilyen kommentek lennének szerintem.
én nem néztem nem is érdekelt, egy részt láttam belőle és szerintem tehetséges. megérdemelte, és aki azt mondja hogy nem magyar és csak ezért ítéli el nézzen jól magába nyisson ki egy történelem könyvet aztán okuljon...
én nem néztem nem is érdekelt, egy részt láttam belőle és szerintem tehetséges. megérdemelte, és aki azt mondja hogy nem magyar és csak ezért ítéli el nézzen jól magába nyisson ki egy történelem könyvet aztán okuljon...
2011. június 05. 12:07
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Gratulálok. 
Bár én Ádámra szavaztam.
Bár én Ádámra szavaztam.
2011. június 05. 12:12
kár hogy nem az Appril project nyerte!! de azért ő is jó volt:D
2011. június 05. 12:20
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.06.05. 11:04)
Engem csak annyi bosszant, hogy nem volt annyira tehetséges, mint a magyar versenyzőink (ő román), de ő nyert. Hogy miért? Egyszerű. A román kiadja az utolsó pénzét az összetartás jeléül.
teljesen egyetértek!
én akármelyiknek örültem volna, de neki hát.. :||
valahogy olyan furcsa volt végig.. csodálkoztam is, hogy idáig eljutott
na mindegy, remélem nem ez lesz a következő csillagszületikben - tuti lesz
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.