p.vivien
inkább te vagy a paraszt ezzel a kommenteddel, nem gondolod? O.o
annyira tudatlanok vagytok, hogy néha az már fáj -.-" jézusom. az aki nem úgy beszél, mint a nagy átlag M.o.-n az már rögtön paraszt?
László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 09:45
2011. június 05. 09:50
|
|
petrahundlilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 150512 offline
|
p.vivien:én sem szerettem kezdet ben de azért én NEM parasztoznám le mert ezt sokakat megbánt söt még mindig nem kedvelem nagyon de jol énekel megérdemelte
2011. június 05. 09:51
|
|
Gertyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 52 Csatolások: 5 Azonosító: 152295 offline
|
p.vivien:
Te csak ne beszélj! Tudsz ilyen szépen énekelni? Meg kéne tanulni azt, hogy megbecsülünk másokat! hana001-nek és fashionbébíí-nek igaza van! Babyyka, neked is tökéletesen igazad van! p.vivien, bocs, hogy ezt mondom: alulmaradtál!
Te csak ne beszélj! Tudsz ilyen szépen énekelni? Meg kéne tanulni azt, hogy megbecsülünk másokat! hana001-nek és fashionbébíí-nek igaza van! Babyyka, neked is tökéletesen igazad van! p.vivien, bocs, hogy ezt mondom: alulmaradtál!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. június 05. 09:52
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
én iserdélyi vagyok , de az nem jelent egyet a parasztal , sőt büszke vagyok arra , hogy egy olyan helyről származom amit a Csiki bércek tesznek igazán gyönyörűvé és a hol a leggyönyörűbb a fenyőfák árnyéka , ...erről csak annyit , hogy nekem nincs tájszólásom mint Attilának , mert nem azon a környéken lakom , de nincs messze tőlünk és azt tartom parasztnak aki minket leperasztoz...Gratulálok Attila
2011. június 05. 09:58
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
nehogy már lenézzétek azért,mert erdélyi úr isten!ilyet!én is az vagyok és nem bánom,örülök neki.tényleg ő volt a legjobb.miért baj az ő nem magyarországi?ő is magyar ,mint ti..komolyan mondom ,hogy szánalmas fajgyűlölők vagytok,ennyi.
p.vivien igen is tud beszélni,úgy ahogy a székelyek beszélnek,ott az a normális.egy nyelvet nem mindenki ugyanúgy beszél -.-"
p.vivien igen is tud beszélni,úgy ahogy a székelyek beszélnek,ott az a normális.egy nyelvet nem mindenki ugyanúgy beszél -.-"
2011. június 05. 09:59
Gratulálok neki. Bár én mindenkinek odaadtam volna egy kevés díjat, mert mindenki keményen dolgozott.
2011. június 05. 10:00
Gratula neki 
De jobb lett volna ha az April Project nyerte volna
De jobb lett volna ha az April Project nyerte volna
2011. június 05. 10:04
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (scoobydoo @ 2011.06.05. 09:58)
Már megint a külföldieknek a szlovák magyaroknak nyomjuk a pénzt.
Szerencsére 1 percnyi adást nem láttam belőle, de sebaj lesz folytatás megint.
Szerencsére 1 percnyi adást nem láttam belőle, de sebaj lesz folytatás megint.
Nem tudom, miért gondolja azt mindenki, hogy Attila vagy akármelyik határontúli magyar igazából nem is magyar?! Ők is azok! Sőt, talán még jobban tisztelik Magyarországot, mint mi, akik itt élünk. Örülök, hogy Attila nyert.
2011. június 05. 10:04
p.vivien
Én a te helyedben nem szégyeníteném magam az ilyen kommentekkel. Szánalmas vagy... Ezzel a hozzászólásoddal csak azt érted el, hogy mostmár mindenki tudja: egy korlátolt, bunkó ember vagy.
Gratulálok Attilának!
Sose szégyellje azt, hogy erdélyi. Ő így beszél, és akkor? Meg lehet érteni? Igen. Akkor kit érdekel, hogy ejti pédául az "e" betűket?!
Én a te helyedben nem szégyeníteném magam az ilyen kommentekkel. Szánalmas vagy... Ezzel a hozzászólásoddal csak azt érted el, hogy mostmár mindenki tudja: egy korlátolt, bunkó ember vagy.
Gratulálok Attilának!
2011. június 05. 10:09
Én Ádámnak szurkoltam
De nem nézem le amiatt Attilát mert erdélyi, sőt gratulálok neki.
Ha töri a magyart töri és? Pákó is töri és mégis annyian istenitik pedig az tényleg az.
2011. június 05. 10:11
Ha a sötétség fájna néhányan belehalnátok 
Mi az,hogy külföldi drágáim?Csak annyit mondok trianon és talán megérted
Azon is kiakadtam amikor megkérdezte Nóri,hogy milyen jeles alkalom van június 4.-én...azt hittem sírva fakadok...
Igaz nem neki szurkoltam de gratulálok
Mi az,hogy külföldi drágáim?Csak annyit mondok trianon és talán megérted
Azon is kiakadtam amikor megkérdezte Nóri,hogy milyen jeles alkalom van június 4.-én...azt hittem sírva fakadok...
Igaz nem neki szurkoltam de gratulálok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.