László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 09:05
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Bár a verseny végig szörnyen unalmas volt,ahogy a korábbiak is, örülök ,hogy Attila nyerte. Úgy gondolom megérdemli ,mert tehetséges és van benne lehetőség,valamint nem tűnik olyannak,aki elcseszi a nyereményt,mint annak idején Utasi Árpi...
2011. június 05. 09:28
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
@Eszti124 ő is magyar legbelül,és attól hogy nem M.o-n lakik attóé joga lehet ugyanúgy... -.-"
Én inkább Szabó Ádámnak szurkoltam de attól örülök Attila sikerének
Én inkább Szabó Ádámnak szurkoltam de attól örülök Attila sikerének
1 felhasználónak tetszik:
sz.fannie
2011. június 05. 09:31
Szerintem megérdemelte! Egy egyszerű fiú, egyszerű családdal és gyönyörű hanggal! Pár év múlva biztos tudja kamatoztatni az itt szerzett tudást, de még túl fiatal hozzá! Azért grat
2011. június 05. 09:32
Eszti124
Atyám -.-" éppen tegnap ünnepeltük az ÖSSZETARTOZÁST ! Azt, hogy ők még mindig magyarok legbelül! annyira örülök amikor ilyen hülyeségeket látok.
Atyám -.-" éppen tegnap ünnepeltük az ÖSSZETARTOZÁST ! Azt, hogy ők még mindig magyarok legbelül! annyira örülök amikor ilyen hülyeségeket látok.
chrisBrown14
2011. június 05. 09:34
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
vicc az egész ... -.-"
Charmed and Dangerous
2011. június 05. 09:34
|
|
p.vivienvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 140322 offline
|
ez egy paraszt...nem tud még beszélni se
Charmed and Dangerous
2011. június 05. 09:36
Az első tehetségkutató, amiben tényleg az nyert, aki megérdemelte! Hajrá Attila! Gratula:)
2011. június 05. 09:44
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
P.Vivien, ne haragudj, de te vagy az, ha ilyeneket írsz. Azért beszél így, mert székely, a határon túli magyarok máshogy beszélnek mint mi. Én örülök neki, hogy ő nyert, mert nagyon tehetséges
Megérdemelte a győzelmet.
sz.fannie
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.