László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 08:16
Szerintem így van jól,neki volt a legnagyobb tehetsége,pedig nagyon fiatal még.
2011. június 05. 08:25
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Jajj én nagyon örülök hogy ő nyert ennek így kellett lennie..
Grat..♥
1 felhasználónak tetszik:
lauriii
2011. június 05. 08:28
|
heciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 148637 offline
|
Kezdik az erdélyiek a magyarokat lekörözni:> Először a Megasztárban és most a Csillag születik-ben is erdélyi nyert:> Jók vagyunk erdélyiek:) hajráá! sok sikert Attila!!!Én nem hittem volna, hogy ő nyeri meg sokkal inkább Appril Projekt vagy Szabó Ádám:x Ennek így kellett legyen...ügyes volt:D
2011. június 05. 08:28
Szerintem nem neki kellett volna. Attila hangja még fejlődhet rossz, s jó irányba is.
Azt, hogy lehet szavazni külföldről, sosem kedveltem. Ez nem a környező országoknak az együttes vetélkedése, hanem Magyarország kis csillaga lesz a nyertes. És nem Romániáé vagy a többi országé.
Talán, ha nem lett volna külföldi szavazás, Attila kiesett volna. Jó, hogy néhányat tényleg jól énekelt, de szerintem a verseny során csak visszafejlődött.
A díjat mindenképpen Szabó Ádám érdemelni, hisz' nem könnyű csak úgy vonogatni a Har Mónikát, és a végén még énekelt is közben. Ez az igazi tehetség!
Azt, hogy lehet szavazni külföldről, sosem kedveltem. Ez nem a környező országoknak az együttes vetélkedése, hanem Magyarország kis csillaga lesz a nyertes. És nem Romániáé vagy a többi országé.
Talán, ha nem lett volna külföldi szavazás, Attila kiesett volna. Jó, hogy néhányat tényleg jól énekelt, de szerintem a verseny során csak visszafejlődött.
A díjat mindenképpen Szabó Ádám érdemelni, hisz' nem könnyű csak úgy vonogatni a Har Mónikát, és a végén még énekelt is közben. Ez az igazi tehetség!
Charmed and Dangerous
2011. június 05. 08:30
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Örülök,hogy ő nyert!Grat
2011. június 05. 08:31
|
|
vampire babyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 29 Azonosító: 142571 offline
|
Drága Zsokuc0312 ha téged zavar hogy valakinek tájszolása van akkor ne halgasd ...és szeretnéd ha olyan hangod lene mint attliának ...szoval ne hordj össze ennyi hülyeséget !!!
sz.fannie
2011. június 05. 08:34
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Erdélyi lévén, természetesen neki szurkoltam. Nagyon örvendek, hogy ő nyerte meg, és szerintem ez a győzelem nem jelenti azt, hogy ő amolyan "tinisz.rrá" lesz, egyrészt mert nem olyan stílusú zenét képvisel amire mostanság az emberek vevők, másrészt pedig szerintem néhány évig szünetel, és majd kiad valami jó kis CD-t, olyat amire majd nem kezdenek az emberek rögtön tinisztárolni.
2011. június 05. 08:37
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Azt még külön megjegyezném, hogy tegnap, jun.4-én volt a trianoni békeszerződés, melynek folytán Magyarországról nem kevés területet lenyisszantottak, így Erdélyt is. Ennek tudatában végignézni, hogy egy erdélyi fiú, éppen ezen a napon nyer meg, egy, az anyaországban megrendezendő versenyt, igazán megható
2011. június 05. 08:42
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
ijjaj dejóó ^^'
2011. június 05. 08:47
Hát én nem neki drukoltam, és szerintem nem is neki kellett volna nyernie. De azért gratulálok neki!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.