László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 06. 17:28
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
Szerintem nagyon jó, hogy ő nyerte, mert 1. megérdemelte 2. ez kiemeli a szegénységből 3. óriási lehetőséget kapott.
Nem úgy, mint az X-faktorosok, hogy megnyerik, kapja a nyereményt, azt cső; kapott új autót, pénzt, és lemezszerződést. Az óriási lehetőséget a lemezszerződés alatt értem, mert ha már egyszer megvan az első saját lemeze, járni fog koncertezni, lesz még több lemeze, meg ilyenek, mint Tabáni István. Az X-Faktorba, meg az ilyesmi amerikai/brit tehetségkutatókba azért nem érdemes (sztem) jelentkezni, mert kap jó sok zsét, aztán menjen ahova akar, mint Kris Allen, akiről az American Idol óta nem hallottam. Azért azt hozzátenném, hogy akik nem nyertek, többségben elhelyezkedtek a zeneiparban. Vastag Csabától még nem hallottam saját számot, míg Veca lett a BARVO OTTO szerint az év énekese. Na mindegy, ez már egy más téma. Remélem fogunk még róla hallani.
Nem úgy, mint az X-faktorosok, hogy megnyerik, kapja a nyereményt, azt cső; kapott új autót, pénzt, és lemezszerződést. Az óriási lehetőséget a lemezszerződés alatt értem, mert ha már egyszer megvan az első saját lemeze, járni fog koncertezni, lesz még több lemeze, meg ilyenek, mint Tabáni István. Az X-Faktorba, meg az ilyesmi amerikai/brit tehetségkutatókba azért nem érdemes (sztem) jelentkezni, mert kap jó sok zsét, aztán menjen ahova akar, mint Kris Allen, akiről az American Idol óta nem hallottam. Azért azt hozzátenném, hogy akik nem nyertek, többségben elhelyezkedtek a zeneiparban. Vastag Csabától még nem hallottam saját számot, míg Veca lett a BARVO OTTO szerint az év énekese. Na mindegy, ez már egy más téma. Remélem fogunk még róla hallani.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. június 06. 17:53
Én az Appril Projectnek szurkoltam, de neki is gartulálok!
2011. június 06. 17:54
|
|
19nati95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 122136 offline
|
Jézus Mária, te elolvasod amit írtál mielőtt elküldöd?!?!
Megáll az ész, hogy a kultúrád, tudásod milyen magas..
Kicsit lehetne gondolkodni is néha...az állampolgárság csak egy idióta papír!
Aki határon túli semmivel sem különb, mint aki nem határon túli..Nyerjünk a saját tehetségkutatónkba, mi? Örülünk, ha az utcán (főleg este) nem vernek meg, csak azért, mert magyarul beszélünk!!! Szerbiában a magyaroknak munkát kapni is nehezebb... Különben meg a törikönyvnek sem ártana utána nézni.. El sem tudom hinni, hogy vannak még emberek, akik ennyire lenézőek, és nem tuják használni a fejüket...csak magad minősíted..remélem segített a kis felvilágosítás..
2011. június 07. 10:37
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Remek, megint egy Máté Pétert éneklő emberke nyer... Ennek van értelme most őszintén? Ilyenkor ki versenyzik? Énekesek vagy Máté Péter dalok?
Én hatalmasat csalódtam. Nincs szükségünk még egy ilyen énekesre.
Én hatalmasat csalódtam. Nincs szükségünk még egy ilyen énekesre.
2011. június 07. 16:14
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Ennek nagyon örülök meg minden, de mostmár mindenki ilyen hatalmas tehetségnek fog számítani mert elénekelt néhány Máté Péter dalt? De most komolyan, én jobban tudnám értékelni az ilyen tehetségkutatókat, ha legalább saját számot adnának elő.
2011. június 07. 17:51
|
|
lauriiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 149994 offline
|
Cascadaa
hogyha annyira irritalnak a hataron tuli magyarok akkor menj te el a tehettseg kutato versenyre es nyerd meg te helyettuk h ha ugy erzed h te jobb vagy.ugyan olyan joguk van mas orszagban meg nyerni h ha van tehettseguk.
egyetertek VastagTamásfan es 19nati95! ;;)
hogyha annyira irritalnak a hataron tuli magyarok akkor menj te el a tehettseg kutato versenyre es nyerd meg te helyettuk h ha ugy erzed h te jobb vagy.ugyan olyan joguk van mas orszagban meg nyerni h ha van tehettseguk.
egyetertek VastagTamásfan es 19nati95! ;;)
thunderbird
2011. június 07. 17:56
Idézet (Dóri28 @ 2011.06.06. 17:19)
Ádámnak kellett volna megnyerni!!
Amiért elénekel egy pár Máté Péter számot,már ő a KICCSILLAG 
Ádám meg mi a szöszt csinált? Ne mondd már, hogy akkora élvezet ott csüngeni a tévé előtt, és azt hallgatni, hogy hogy harmonikázik!
Én az ilyen tehetségkutatókat nagy érdeklődéssel követem nyomon, és általában mindig van is kedvencem - de sosem valami tánccsapat, vagy ilyesmi. Az énekeseket tisztelem azért, amit tudnak, és így vagyok Attilával is. Gyönyörű hangja van, és teljes mértékben megérdemelte azt a fődíjat. Az énekeseket sokkal jobban értékelem.
És mi van akkor, ha Máté Péter-dalokat énekelt?
Heetella
2011. június 08. 09:12
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
lol Én ezt konkrétan most tudtam meg.
Még jó, h rohadtul nem érdekel! xd De azért sok sikert a srácnak, biztos többre viszi majd, mint az eddigiek, aahaa!
2011. június 08. 12:56
|
|
SunnyTheBestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 136541 offline
|
ezt most tudtam meg... O.o nekem igazából így az egészből Gomes vagy ki tetszett (1 adást ha néztem..) szal... de m1. amúgy szerintem *** hangja van
2011. június 08. 20:34
|
|
lauriiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 149994 offline
|
"Ádám meg mi a szöszt csinált?"
:O
tanult,gyakorolt,es valami olyat mutatott amit nagyom kevesen tudnak sot szerintem nincs is olyan aki ilyen profin ertene a harmonikahoz.mivel ez nem szimpla hetkoznapi harmonikalas hanem vmi kulonleges:D es nehez dolog.megtanulni nem keves ido kell.abban igazat adok h attila nagyon jol enekel.a legjobb hang az ove volt ez igaz:)viszont a tobbi stilben adam viszi a primet:D
tanult,gyakorolt,es valami olyat mutatott amit nagyom kevesen tudnak sot szerintem nincs is olyan aki ilyen profin ertene a harmonikahoz.mivel ez nem szimpla hetkoznapi harmonikalas hanem vmi kulonleges:D es nehez dolog.megtanulni nem keves ido kell.abban igazat adok h attila nagyon jol enekel.a legjobb hang az ove volt ez igaz:)viszont a tobbi stilben adam viszi a primet:D
2011. június 08. 20:38
Idézet (lauriii @ 2011.06.08. 20:34)
"Ádám meg mi a szöszt csinált?"
:O
Nem azon van a lényeg hanem, mondjuk ha megnyerte volna adna koncerteket ki a csuda hallgatná három órán keresztül a harmónikázást? Szerintem is van tehetsége, de ez kevés ide. Thunderbird egyetértek
thunderbird
2011. június 08. 20:39
Idézet (Heetella @ 2011.06.08. 20:38)
Nem azon van a lényeg hanem, mondjuk ha megnyerte volna adna koncerteket ki a csuda hallgatná három órán keresztül a harmónikázást? Szerintem is van tehetsége, de ez kevés ide. Thunderbird egyetértek 
Köszönöm!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.