László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 20:25
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.05. 19:49)
Igaz, elolvasni, nem olvastam el, mert alapjáraton a stílusoddal is van némi kivetni való. Abból a bizonyos hozzászólásodból teljes mértékben az jött le (nekem legalábbis), hogy összekevered a cigányokat a határon túli magyarokkal. Fogalmam sincs, hogy hol laksz, Magyarországon vagy esetleg a határon túl, csak a lekezelő arrogáns stílusod belőlem ellenszenvet váltott ki. Visszaolvastam, hogy miért kezdted el sértegetni a másikat, és az okára nem jöttem rá, mert dührohamot kaptál, de nem tudom, hogy miért, mert senki sem írt annyira sértő és provokatív megjegyzést, hogy így kelljen rá reagálnod.
Tény, lehet, hogy jobb a határon túlon élni, ki tudja, ott talán nem roppannak bele az adóba, és ott talán nem 400 Ft felett van egy liter benzin. Most jobb helyzetben vannak, mert a határon túli magyarok már munka lehetőséget is kaptak Magyarországon, a magyar ember meg nem tud elhelyezkedni, mert nincs munkalehetőség. Bocsesz, ha megsértettelek, nem állt szándékomban, ha valamit félreértelmeztem, megint csak bocsesz, nem olvastam végig és valószínűleg nem is fogom. Mint említettem, szúrópróbaszerűen olvastam bele a témába, és a stílusodból, a hangnemedből ez jött le. Azért, mert valaki nem ért veled egyet, még nem kéne ilyen jelzőket használni rá. A stílusoddal csak önmagadat minősíted...
boccs Holly de ÉN és még jó páran dührohamot kaptunk...ez most nagyon nem volt szép tőled!!kérlek szépen olvasd már vissza!!
egyébként is én sokkal jobban kikeltem magamból szerintem mert én még a szeneslapátot is szóba hoztam..
2011. június 05. 20:27
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Idézet (Bezzo @ 2011.06.05. 19:12)
Ez egyszerűen így jó
Szerintem is meg érdemelte.
Bár én az April Projectet jobban szerettem, ő az aki a legtehetségesebb mind közül,én csak azt nem értem h Ádám mit keresett a döntőbe??:S
Szerintem is meg érdemelte.
Bezzo, Te vagy az elsö ember, aki kétségbe vonja Ádám rátermettségét, tehetségét...
2011. június 05. 22:28
|
|
roberto666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 151829 offline
|
Csak azért nyert ez a szerencsétlen, mert Erdélyi. Ha sima, határon belüli magyar lenne, már rég kiesett volna. Szerintem a többi 3 közül mind1-ik jobban megérdemelte volna, mint kedves Attila...
2011. június 05. 23:00
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
gratneki
2011. június 05. 23:59
Idézet (Mia @ 2011.06.05. 20:22)
Igazából én azt javaslom neked, hogy olvasd végig a topikot, majd akkor mondj véleményt, mert pont valami olyanba kötöttél bele, amit rendesen félreértettél. Addig viszont ne oktass ki senkit, mivel ő abszolút nem arról beszélt, amire te gondolsz, szóval alapjában véve semmi értelme nem volt a hozzászólásaidnak. Téged pedig szerintem ez minősít. 
Mint megemlítettem. Bocsesz. Számomra lezártnak tekintendő. Ha valakit megbántottam, sorry. Nem akaratosan történt. Néha sokat jártatom a szám, akár írásban, akár személyesen. Félreértettem, nem olvastam el. Egyébként nem oktattam ki senkit sem, csak elmondtam a véleményemet, de mindegy. Lezártam a dolgot már.
2011. június 06. 10:52
|
|
Ichigo_chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 6 Azonosító: 151009 offline
|
Attilának szurkoltam,de nem hitem ,hogy megnyeri!
2011. június 06. 15:25
Szerintem Gomesnek kellet volna megnyernie bár még a döntőig sem jutott.(úgy látszik a magyaroknak idegen fogalom a tehetség.Tisztelet a kivételnek.)Sajnáltam hogy kiesett,de azért még az April Projekt volt akit tartottam valamire úgyhogy megnéztem az utolsó adást is.Nem azt mondom hogy Ádám nem volt tehetséges de valljuk be nem olyan szórakoztató mint mondjuk egy táncos produkció.Szerintem kicsit unalmas.Tecára egyértelmű hogy miért szavaztak,Attila meg azért nyerte meg mert cuki-muki(frászt) plusz gondolom Erdélyből is ment rá egy-két voks.Ennyit a nagy Csillag Születikről.
2011. június 06. 16:49
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Énis örülök neki hogy június 4-én ő nyert, ez nagyon szép pillanat volt. Mondjuk 1-2 liberális agymosott embernek ez lehet hogy nem jelent semmit, de vannak itt még jó magyar emberek akiknek fáj a szívük Trianon miatt. Én csak gratulálni tudok Attilának, a kezdetektől fogva neki szurkoltam, és nagyon megérdemelte az 1. helyet. ♥♥
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. június 06. 17:15
|
|
SpongeBob789új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 150934 offline
|
én inkább az Appril Project-nek adtam volna a főnyereményt..és szerintem ők érdemelték volna meg a legjobban.. szval nemnagyon boldogít Attila győzelme.. :/
2011. június 06. 17:16
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.06.06. 15:25)
Szerintem Gomesnek kellet volna megnyernie bár még a döntőig sem jutott.(úgy látszik a magyaroknak idegen fogalom a tehetség.Tisztelet a kivételnek.)Sajnáltam hogy kiesett,de azért még az April Projekt volt akit tartottam valamire úgyhogy megnéztem az utolsó adást is.Nem azt mondom hogy Ádám nem volt tehetséges de valljuk be nem olyan szórakoztató mint mondjuk egy táncos produkció.Szerintem kicsit unalmas.Tecára egyértelmű hogy miért szavaztak,Attila meg azért nyerte meg mert cuki-muki(frászt) plusz gondolom Erdélyből is ment rá egy-két voks.Ennyit a nagy Csillag Születikről.
Na végre valaki.
Egyébként nekem nem azzal van bajom, hogy Attila Erdélyből jött. Felőlem -ahogy Grace Benning is írta- bármilyen nemzetiségű lehetne. Én még egyszer sem jöttem azzal, hogy "Miért ő nyert? Nem is magyar" Egyszerűen csak közel sem tartom annyira tehetségesnek (még mielőtt nekem esnétek kihangsúlyozom, hogy ANNYIRA), hogy jogosnak tartsam, hogy ő nyert. El fog tűnni 1 éven belül, nem fog karriert csinálni ebben biztos vagyok. Tudom, hogy Utasi meg ő nem egy kaliber, de szerintem arra a sorsra fog jutni ő is. Egyébként gyenge volt alapból is a felhozatal. Akik értek -számomra- valamit, az Gomes, Mr. Joe és az April Project, mert ők tényleg úgy csinálták, amit csináltak, hogy leesett az állam. És ezt bizony így kell...De egyébként nyilvánvaló volt, hogy megint nem olyan nyeri, aki (TEHETSÉG ALAPJÁN) megérdemelné. Ezt megszokhattunk már a fantasztikus magyar tehetségkutatóknál.
1 felhasználónak tetszik:
Aalyah
2011. június 06. 17:18
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
én Attilának szurkoltam és naon örültem mikor megnyerte sztem megérdemelte<3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.