Starity

László Attila nyerte a Csillag születiket

19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. június 05. 19:18 #301
stelly28
stelly28
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 963
Csatolások: 2
Azonosító: 139019
de az April Project is egész jó volt
2011. június 05. 19:24 #302
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.05. 18:36)
Azt hiszem sosem fogom megunni ezt a fórumot. Nagyon sok helyre írtam már azt, hogy csak nézek, mint borjú az új kapura, hogy mennyire műveletlen és pardon, de igazán érdekes emberke van itt, aki meg akarja mondani a frankót, közben meg sötétebb, mint az éjszaka. blink.gif Látom itt már tartottak egy kis töri órát, úgyhogy én nem kívánok belefolyni Trianonba és Magyarország területi elcsatolásaiba. Pont most volt szó pár hónapja arról, hogy a határon túl élő magyarok Magyarországon megkapják a munkavállalási engedélyt, így még kevesebb munka lesz. Le vagyok döbbenve, hogy egyesek nem tudják azt, hogy Romániában, pontosabban Erdélyben magyarul beszélő magyarok élnek?! blink.gif Ez most komoly? Nem néztem a Csillag Születiket, fogalmam sincs a kissrác tehetségéről, tehetségtelenségéről, illetve a vetélytársairól, bár Tecáról hallottam régebben és mindig aktívan látogattam a Gportálos honlapját régebben. Gusztustalan az, hogy egy romániai-erdélyi magyart Mary Westmacott vagy esetleg más is, nem tudom, mert nem olvastam végig a témát, de általánosít és azt mondja, hogy az erdélyi-magyar, illetve a román = cigány. Te normális vagy?! ohmy.gif Mert a hozzászólásodból nekem ez jött le. Tény, Románia nem az a hely, ahova elvágyódom, de egy román az nem cigány! blink.gif A cigányok Magyarországon is simán megrugdosnak, megkéselnek, megerőszakolnak vagy éppen kirabolnak, de hallottam pár olyat is, hogy megerőszakolnak, aztán jól hátba szurkálnak. László Attila nekem határontúli magyarnak és nem cigánynak néz ki, már ne is haragudj. Nem tudom, hogy konkrétan cigányok voltak, vagy sem, de szerintem igen. Egyébként megjegyzem, lassan Magyarországon, sőt már most kisebbségnek számítunk, mi magyarok, mert a lakosságnak legalább a fele a segélyekből élő cigányokból áll. Egy biztos, a stílusodból leszűrvén, lehet, hogy magadnak kerested a bajt. Gratulálok. blink.gif Elnézést, a kicsit szarkasztikus, lehet, hogy lekezelő véleményért, de ennek ki kellett jönnie.

Ne haragudj, de szerintem egyáltalán nincs fogalmad arról, miről is folyt a vita, amikor ez a hozzászólás született. Neked komolyan az jött le abból, amiket írtam, hogy erdélyi=magyar, illetve a román = cigány? Ha igen, akkor valamit nagyon elírhattam, hiszen távolról sem ez akart lenni az általam leírtak lényege...Mintha két teljesen eltérő dolgoról beszélnénk. A mondanivalóm ez lett volna: Romániában mi, magyarok kisebbségnek számítunk ugyebár, és ezt a románok lépten-nyomon kimutatják(és erre írtam személyes példát). Ez egy válasz volt azoknak, akik azt mondták, a romániai magyaroknak jó dolguk van.
2 felhasználónak tetszik: tina9612, sz.fannie
2011. június 05. 19:27 #303
Mary Alice Brandon
Mary Alice Brandon

StátuszElisabeth <33
Hozzászólás: 1006
Csatolások: 45
Azonosító: 137286
tök örülök, de azért én Tecának szurkoltam
2011. június 05. 19:42 #304
glambert._12
glambert._12
visszatérő vendég

Státusza padlizsánherceg.nő.szerűség.:)
Hozzászólás: 156
Csatolások: 0
Azonosító: 136347
én az elejétől gomesnek szurkoltam, ugyhogy nem izgatott, hogy ki nyer majd.
amugy gondoltam, hogy vagy ő, vagy ádám nyeri meg, mivel egy csapat nem tudná elosztani a nyereményt, teca pedig nem tul sokat élvezne a nyaralásbol.
2011. június 05. 19:43 #305
Niicolee_
Niicolee_
visszatérő vendég

StátuszEmperatriz♥
Hozzászólás: 316
Csatolások: 6
Azonosító: 142205
Háát .. Én Ádámnak szurkoltam,de végülis mind1 smileeee.gif Tőle sem sajnálom smileeee.gif smileeee.gif
2011. június 05. 19:44 #306
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mary Westmacott @ 2011.06.05. 19:24)
Ne haragudj, de szerintem egyáltalán nincs fogalmad arról, miről is folyt a vita, amikor ez a hozzászólás született. Neked komolyan az jött le abból, amiket írtam, hogy erdélyi=magyar, illetve a román = cigány? Ha igen, akkor valamit nagyon elírhattam, hiszen távolról sem ez akart lenni az általam leírtak lényege...Mintha két teljesen eltérő dolgoról beszélnénk. A mondanivalóm ez lett volna: Romániában mi, magyarok kisebbségnek számítunk ugyebár, és ezt a románok lépten-nyomon kimutatják(és erre írtam személyes példát). Ez egy válasz volt azoknak, akik azt mondták, a romániai magyaroknak jó dolguk van.

Teljesen egyetértek! meghajolo.gif
2011. június 05. 19:45 #307
ayette10
ayette10
Hozzászólás: 598
Azonosító: 131035
szerintem nem neki kellett volna nyerni...
2011. június 05. 19:45 #308
Lilly GaGa
Lilly GaGa
GagaMania.♥

Státuszfuck wha† †hey †hink .!!!!!
Hozzászólás: 1242
Csatolások: 114
Azonosító: 132581
gratulálok neki smileeee.gif bár én az April Project nek szurkoltam :/
2011. június 05. 19:46 #309
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Szerintem ezt az egész Cssz-t már fölösleges volt megrendezni, volt 1-2 tehetség, de összességében unalmas volt az egész. Nem is néztem, a fináléból láttam négy produkciót. A kissrác nem rossz, de annyira nem jó, hogy meg is maradjon. Az azért elég bunkóság volt, amikor az Ördög Nóra megkérdezte tőle, hogy hát milyen nap van ma, hát milyen b.szki dry.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. június 05. 19:47 #310
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
egy részt nem láttam... de abból amit hallottam nem vesztettem sokat.
2011. június 05. 19:48 #311
vikesz22
vikesz22
visszatérő vendég

Státuszweheartit.com/viccuh :)
Hozzászólás: 456
Azonosító: 129253
Ügyes volt a kiscsávó.. smileeee.gif De én jobban örültem volna ha mondjuk Szabó Ádám vagy az Appril Project nyerte volna meg, mert szerintem az amit Ádám vagy az amit a tánccsoport csinált nehezebb volt mint elénekelni egy dalt.. De végülis mind1 szép hangja van aza lényeg. Remélem azért nemfognak eltűnni a többiek. =)
2011. június 05. 19:49 #312
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mary Westmacott @ 2011.06.05. 19:24)

Igaz, elolvasni, nem olvastam el, mert alapjáraton a stílusoddal is van némi kivetni való. Abból a bizonyos hozzászólásodból teljes mértékben az jött le (nekem legalábbis), hogy összekevered a cigányokat a határon túli magyarokkal. Fogalmam sincs, hogy hol laksz, Magyarországon vagy esetleg a határon túl, csak a lekezelő arrogáns stílusod belőlem ellenszenvet váltott ki. Visszaolvastam, hogy miért kezdted el sértegetni a másikat, és az okára nem jöttem rá, mert dührohamot kaptál, de nem tudom, hogy miért, mert senki sem írt annyira sértő és provokatív megjegyzést, hogy így kelljen rá reagálnod. blink.gif Tény, lehet, hogy jobb a határon túlon élni, ki tudja, ott talán nem roppannak bele az adóba, és ott talán nem 400 Ft felett van egy liter benzin. Most jobb helyzetben vannak, mert a határon túli magyarok már munka lehetőséget is kaptak Magyarországon, a magyar ember meg nem tud elhelyezkedni, mert nincs munkalehetőség. Bocsesz, ha megsértettelek, nem állt szándékomban, ha valamit félreértelmeztem, megint csak bocsesz, nem olvastam végig és valószínűleg nem is fogom. Mint említettem, szúrópróbaszerűen olvastam bele a témába, és a stílusodból, a hangnemedből ez jött le. Azért, mert valaki nem ért veled egyet, még nem kéne ilyen jelzőket használni rá. A stílusoddal csak önmagadat minősíted...
2011. június 05. 19:58 #313
sz.fannie
sz.fannie

StátuszSzabadság, egyenlőség, testvériség, jelszó.....
Hozzászólás: 607
Csatolások: 242
Azonosító: 121776
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.05. 19:49)
Igaz, elolvasni, nem olvastam el, mert alapjáraton a stílusoddal is van némi kivetni való. Abból a bizonyos hozzászólásodból teljes mértékben az jött le (nekem legalábbis), hogy összekevered a cigányokat a határon túli magyarokkal. Fogalmam sincs, hogy hol laksz, Magyarországon vagy esetleg a határon túl, csak a lekezelő arrogáns stílusod belőlem ellenszenvet váltott ki. Visszaolvastam, hogy miért kezdted el sértegetni a másikat, és az okára nem jöttem rá, mert dührohamot kaptál, de nem tudom, hogy miért, mert senki sem írt annyira sértő és provokatív megjegyzést, hogy így kelljen rá reagálnod. blink.gif Tény, lehet, hogy jobb a határon túlon élni, ki tudja, ott talán nem roppannak bele az adóba, és ott talán nem 400 Ft felett van egy liter benzin. Most jobb helyzetben vannak, mert a határon túli magyarok már munka lehetőséget is kaptak Magyarországon, a magyar ember meg nem tud elhelyezkedni, mert nincs munkalehetőség. Bocsesz, ha megsértettelek, nem állt szándékomban, ha valamit félreértelmeztem, megint csak bocsesz, nem olvastam végig és valószínűleg nem is fogom. Mint említettem, szúrópróbaszerűen olvastam bele a témába, és a stílusodból, a hangnemedből ez jött le. Azért, mert valaki nem ért veled egyet, még nem kéne ilyen jelzőket használni rá. A stílusoddal csak önmagadat minősíted...

neked ez nem volt provokatív??

Idézet
(Cascadaa @ 2011.06.05. 11:36)
Egyszerűen irritálnak ezek a határon túli magyarok. Lehet hogy magyar vér folyik bennük de attól még külföldön születtek és az állampolgárságuk is külföldi. Nagyon idegesít hogy idejönnek Magyarországra és megnyerik a MAGYAR tehetségkutatókat. Menjenek a saját országuk tehetségkutatójába azt nyerjék meg. Ne szégyenítsék meg a mi hazánkat... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: tina9612
2011. június 05. 19:58 #314
- törölt felhasználó -    
nagyon örülök hogy egy ilyen tehetséges gyerek nyerte el a fődíjat!
Mivel én is erélyi vagyok nagyon büszke vagyok rá és hállás a "nagy magyaroknak" hogy mégis van remény,elfogadni benünnket!
2011. június 05. 20:01 #315
- törölt felhasználó -    

Igaz, hogy lobbanékony természetem van, és igen, a stílusom nagyon durva tud lenni, ha valamin felhúzom magam. Határon túli magyar vagyok egyébként, Erdélyben élek. Sajnálom, hogy félrértelmezted a hozzászólásom. Hogy a stílusomban van némi kivetni való? Könnyen lehet. Ez a téma mindig is egy sérülékeny pontomnak számított. Tisztában vagyok vele, hogy Magyarországon élni sem fenékig tejfel. Azért írtam azt, amit, és azért úgy, ahogy, mert már a sokadik hozzászóló gondolta úgy, hogy a romániai magyarok csak sajnáltatják magukat, miközben még jobban állnak, mint a magyarországiak.
1 felhasználónak tetszik: sz.fannie
2011. június 05. 20:03 #316
- törölt felhasználó -    
Nos én neki szurkoltam.Gratulálok neki,mert megérdemelte.
2011. június 05. 20:05 #317
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
Örülök neki smileeee.gif
Nekem végül is mind1 volt h ki nyeri, mert jó volt mindenki aki bent maradt smileeee.gif smileeee.gif
2011. június 05. 20:13 #318
kovicseni14
kovicseni14
visszatérő vendég

StátuszThe Vampire Diaries!!♥ Nagyon várom már #4.évad♥♥
Hozzászólás: 270
Azonosító: 141922
én örültem h ő nyert,nagyon őszinte, és igazi ember. nem olyn mint m i általában magyaro.-n , így szerintem tönkre fogja tenni a média. mindenesetre sok szerencsét.

én még a szabó ádámnak+ appril projectnek is szurkoltam , de valami fantasztikus hangja van a srácnak,és olyan cuki az akcentusa smileeee.gif
2011. június 05. 20:18 #319
- törölt felhasználó -    
@Cascadaa

Egyszerűen irritálnak ezek a határon túli magyarok. Lehet hogy magyar vér folyik bennük de attól még külföldön születtek és az állampolgárságuk is külföldi. Nagyon idegesít hogy idejönnek Magyarországra és megnyerik a MAGYAR tehetségkutatókat. Menjenek a saját országuk tehetségkutatójába azt nyerjék meg. Ne szégyenítsék meg a mi hazánkat...

Evvel sokunkat szerintem megsértettél, köztük engem is. Ezt nem lehet fikázni.... Szerintem ezzel magadat szégyeníted hogy ilyeneket irogatsz... Pff...-.-" omg.gif blink.gif
2011. június 05. 20:22 #320
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188

Igazából én azt javaslom neked, hogy olvasd végig a topikot, majd akkor mondj véleményt, mert pont valami olyanba kötöttél bele, amit rendesen félreértettél. Addig viszont ne oktass ki senkit, mivel ő abszolút nem arról beszélt, amire te gondolsz, szóval alapjában véve semmi értelme nem volt a hozzászólásaidnak. Téged pedig szerintem ez minősít. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: sz.fannie
19 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok