László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 18:31
|
zsoficiXPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.17. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 138913 offline
|
Teca tegnap jól énekelte a 2. számat, de a Fáy Miklós megi csak 8 pontot adott neki. Én nekem Teca nem nagyon jött be ének szempontjából, de tegnap jól összehozta. Ádámot is nagyon megszerettem, ahogy előadja egy flegma mosollyal az egész darabját, akar komoly.
2011. június 05. 18:35
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Tulajdonképpen örülök is meg nem is a győzelmének, egyrészt, amikor benyögte ezt a Nagy Magyarországos humbugot, tudtam, hogy oké ő nyeri! Éreztem!!
Nekem személy szerint sokkal jobban tetszett az Appril Projekt!
Nekem személy szerint sokkal jobban tetszett az Appril Projekt!
2011. június 05. 18:36
|
dalmakis98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 135222 offline
|
megérdemelte a nyereményt!Hajrá Attila!!
2011. június 05. 18:36
Idézet (Mary Westmacott @ 2011.06.05. 13:18)
Sparksfly
Te miért írsz olyan dolgokról, amikről fogalmad sincs?! Lány vagyok, mégis felpofoztak és megrugdostak a románok, mert magyarul beszélek! Fogalmad sincs, milyen kisebbségnek számítani egy olyan brutális és gátlástalan országban, mint Románia! Ukrajna dettó...
És igen, valóban egy b*nkó, p*raszt ember vagy, ha nem vagy képes felfogni, milyen súlyos dolgokról beszélsz!!
Te miért írsz olyan dolgokról, amikről fogalmad sincs?! Lány vagyok, mégis felpofoztak és megrugdostak a románok, mert magyarul beszélek! Fogalmad sincs, milyen kisebbségnek számítani egy olyan brutális és gátlástalan országban, mint Románia! Ukrajna dettó...
És igen, valóban egy b*nkó, p*raszt ember vagy, ha nem vagy képes felfogni, milyen súlyos dolgokról beszélsz!!
Azt hiszem sosem fogom megunni ezt a fórumot. Nagyon sok helyre írtam már azt, hogy csak nézek, mint borjú az új kapura, hogy mennyire műveletlen és pardon, de igazán érdekes emberke van itt, aki meg akarja mondani a frankót, közben meg sötétebb, mint az éjszaka.
2011. június 05. 18:53
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
é nem is néztem, de jézusom, máris vége?
mikor kezdődött ez?? oO bár a VV lenne ilyen rövid...
2011. június 05. 19:02
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
grat
2011. június 05. 19:12
|
|
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline
|
Ez egyszerűen így jó
Szerintem is meg érdemelte.
Bár én az April Projectet jobban szerettem, ő az aki a legtehetségesebb mind közül,én csak azt nem értem h Ádám mit keresett a döntőbe??:S
Szerintem is meg érdemelte.
2011. június 05. 19:17
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
durva h 14 évesen kap autót 12 millát és lemezszerződést meg szupi nyaralást.egész jó volt bár én csak a döntő felét láttam és nem néztem nagyon de egész jó hangja volt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: