László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 15:19
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
az Appril Projekt lehúzhatja magát a budiban!xD
Grat.Attila!
Grat.Attila!
2011. június 05. 15:20
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Arra, hogy az Anyaországbéli magyarok mennyire tájékozatlanok történelemből, akkor jöttem rá mikor néhány évvel ezelőtt, a kedves debreceni rokonok (havi szinten) turkálókban vásárolt, és használt ruhaneműket küldtek nekünk, a szegény erdélyi rokonoknak. Biztosan úgy hitték, hogy még mindig tart Ceausescu rezsim...
2011. június 05. 15:27
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6964 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (gabicy @ 2011.06.05. 15:20)
Arra, hogy az Anyaországbéli magyarok mennyire tájékozatlanok történelemből, akkor jöttem rá mikor néhány évvel ezelőtt, a kedves debreceni rokonok (havi szinten) turkálókban vásárolt, és használt ruhaneműket küldtek nekünk, a szegény erdélyi rokonoknak. Biztosan úgy hitték, hogy még mindig tart Ceausescu rezsim...
No comment.
2011. június 05. 15:34
Idézet (sziszuska29 @ 2011.06.05. 15:19)
az Appril Projekt lehúzhatja magát a budiban!xD
Grat.Attila!
Grat.Attila!
pfff
Grat Atillának.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. június 05. 15:34
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
gabicy gabicy
ööö ... mivan ?
ööö ... mivan ?
2011. június 05. 15:46
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Visszaemlékezésem szerint eddig a csillag születik-et csak énekes nyerte meg!!az összeset...szóval egy kicsit nekem ez furi.Ja persze csak lemezszerződést tudtak fölajánlani és az minek egy tánccsoportnak?
Sztem az April Project tökre megérdemelte volna de azért Attila is jó volt
trallali
2011. június 05. 15:50
Hát kicsit meglepődtem...El kell ismerni, hogy nagyon tehetséges,de voltak nála jobbak is. Mind1 így is gratula neki! Amúgy szerintem végig Ádám és az Appril Project volt a legjobb!
2011. június 05. 15:57
Trinda! Ezt úgy mondtad, mintha olyan sok CsISZ lett volna eddig.
Egyébként a sok nagyokost nem zavarná, hogy Attila nyerte, ha nem lett volna Trianon (Y)
Az senkit nem zavar, h anno Tolvai Reni nyerte meg a Megasztárt? -.-" Ennyi erővel amiatt is lehet háborogni. Meg a CSISZben legalább voltak tehetségek, olyanok, akik tudnak énekelni, zenélni, táncolni, nem olyanok, mint Fluor Tomika meg Söpö, akik azt se érdemlik meg, h nagybetűvel írják a nevüket -.-"
Egyébként a sok nagyokost nem zavarná, hogy Attila nyerte, ha nem lett volna Trianon (Y)
Az senkit nem zavar, h anno Tolvai Reni nyerte meg a Megasztárt? -.-" Ennyi erővel amiatt is lehet háborogni. Meg a CSISZben legalább voltak tehetségek, olyanok, akik tudnak énekelni, zenélni, táncolni, nem olyanok, mint Fluor Tomika meg Söpö, akik azt se érdemlik meg, h nagybetűvel írják a nevüket -.-"
sz.fannie
2011. június 05. 16:12
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Ádám végig jó volt, Attila meg főleg az elején és a végén. Sztem Ádám jobban megérdemelte volna, de Attilát is nagyon szeretem. Reméljük nem teszi tönkre a hirtelen jött hírnév és pénz... Ádám is még biztosan sokra viszi, hiszen a CSSZ minden szereplőnek nagyon jó ugródeszka volt. Kívánom, hogy valamenyien legyenek sikeresek és boldogok!
2011. június 05. 16:47
|
|
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline
|
Örülök, hogy ő nyerte meg, a kezdetektől neki szurkoltam.
Az meg, hogy erdélyi, vagyis 'nem teljesen magyar', az most független, mert tehetséges (volt) és kész.
A többi döntősnek is gratulálok, ők is megérdemelték, hogy idáig eljutottak.
Az meg, hogy erdélyi, vagyis 'nem teljesen magyar', az most független, mert tehetséges (volt) és kész.
A többi döntősnek is gratulálok, ők is megérdemelték, hogy idáig eljutottak.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.