Hihetetlenek ezek a kommentek, komolyan mondom. Milyen szintre süllyedünk már le? Van ennél lentebb, emberek?
Az én személyes véleményem az, hogy ennek a CSISZ-nek az égvilágon semmi értelme nem volt, még annyi se, mint az X-faktornak. A mezőny borzasztó gyenge volt. Nem néztem a műsort, de youtube-on néha belenézegettem, mert a kollégák egyre dicsérgették ezt, vagy azt a fellépőt. Legfeljebb az Appril Project volt értékelhető számomra, a többi felejthető, de rendesen. Ez a kisfiú is az, aki végül megnyerte. Szép hangja van és GYÖNYÖRŰEN BESZÉL MAGYARUL, de nem hiszem, hogy nagy jövője lenne a szakmában. Őszinte leszek, én szívesebben hallgatom, ahogy beszél, mint azt, ahogyan énekel. Az már mást tészta, hogy az utóbbi években a legtöbb tehetségkutatót határon túli magyarok nyerték meg. Persze van, akinek ez bántja a csőrét. Engem nem zavar, amennyiben valóban ő a legtehetségesebb, nem érdekel az se, ha japán, vagy mongol, vagy mifene. Amíg szépen beszél magyarul és szívében magyarnak vallja magát, engem ugyan nem zavar, ha nem itt született, vagy a felmenői más nemzetiségűek. Csakhogy ennek most már kezd politika szaga lenni. Mintha folyamatosan bocsánatot kérnénk Erdélytől, meg a határon túliaktól. Én mindig is annak a híve voltam, hogy győzzön a legjobb. Egy versenynek ugyanis ez a lényege.
Aki meg itt románoz, meg b*nkó p*rasztoz, szerintem húzza meg magát rendesen, mert fogalma sincs róla mit beszél, és szép nagy betűkkel kiállítja saját szegénységi bizonyítványát. Mellékesen megjegyezném, a kétszínűséget meg nagyon nem csípem. Ennyi voltam. Aki elolvassa ezt a hosszú kommentet, járulhat elém a pusziért.