Ez a kis srác nem román, hanem székely magyar!!! Gyerekek b*sszátok meg tájékozódjatok már egy kicsit!!! Trianonról se hallottatok még vagy mi van? Istenem, a sötétség uralkodik ebben az országban ahogy nézem...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Trianoni_b%C3%A9keszerz%C5%91d%C3%A9s
Szüleim Váradiak, én itt születtem, tudom, h mit éreznek a határon túliak mikor lerománozzák a sötét bunkó magyarországi magyarok őket... Nézzetek már magatokba egy kicsit!
Éljen Erdély és minden határon túli magyar! Köszönjük, h nem tagadjátok meg azt amik vagytok és harcoltok, h magyarok maradhassatok!
Attilának sok sikert és a többi kiscsillagnak is!
László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 12:52
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
2011. június 05. 12:54
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
sz.fannie :DDD Jó, h azért vannak még emberek, akik tisztában vannak Trianonnal
2011. június 05. 12:56
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
úristen. sirassuk már meg a határon túli magyarokat..
mindenki úgy beszél róluk, mintha olyan sz*r életük lenne ott ahol élnek, meg ilyenek.."szegények mit érezhetnek"... puff.
mindenki úgy beszél róluk, mintha olyan sz*r életük lenne ott ahol élnek, meg ilyenek.."szegények mit érezhetnek"... puff.
2011. június 05. 12:59
|
|
Ingocsira89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 146141 offline
|
mondjuk elnyomást??!!!!!!! Igen is gondolni kell a határon túliakra.
2011. június 05. 12:59
Hát hidd el nem mindenkinek van arany élete ott, de ők legalább tudják mi a munka amit itt Mo-on csak igen kevesen becsülnek meg. És ők azt is tudják milyen ha lenézik őket, mert ha te kimennél valahová külföldre és lemagyaroznának az nem bántaná az önérzeted mert szerintem azt sem tudod milyen magyarnak lenni. Büszkének lenni arra amit eddig ez az ország elért, és ha egy erdélyi magyarra kell büszkének lenni akkor arra kell.
2011. június 05. 13:00
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
Idézet (sparksfly @ 2011.06.05. 12:56)
VÁÁÁÁÁ..mindjárt szét robban az agyam de télleg..butaa...butaa.butaaa vagy!!!most én nem fogok neked is történelem órát tartani csak egyszerűen GRATULÁLOK!!télleg szívemből..
2011. június 05. 13:00
|
|
|
sparksfly
Én nagyapám sírt, amikor itt nem szavazták meg anno a kettős állampolgárságot. Én nem hiszem, hanem tudom mit éreznek! Tudom, h apámat leköpték a buszon, mert magyarul mert beszélni és tudom, h magyar maradt minden hátrány ellenére. Am most Ukrajnában a legrosszabb a helyzet! Ott aztán tényleg szív, aki magyar! Te mg drágám sötét b*nkó p*raszt vagy...
Én nagyapám sírt, amikor itt nem szavazták meg anno a kettős állampolgárságot. Én nem hiszem, hanem tudom mit éreznek! Tudom, h apámat leköpték a buszon, mert magyarul mert beszélni és tudom, h magyar maradt minden hátrány ellenére. Am most Ukrajnában a legrosszabb a helyzet! Ott aztán tényleg szív, aki magyar! Te mg drágám sötét b*nkó p*raszt vagy...
2011. június 05. 13:01
Jól megmondat
Amúgy elég valószínű, h a határon túl élő magyarok normálisabbak,mint a magyarországon élők nagy része. Legalábbis pár kommentből leszűröm, mennyi hülye van itt -.-"
És igenis megérdemlete. Reméltem, h vagy Ő vagy Ádám nyeri meg
Amúgy elég valószínű, h a határon túl élő magyarok normálisabbak,mint a magyarországon élők nagy része. Legalábbis pár kommentből leszűröm, mennyi hülye van itt -.-"
És igenis megérdemlete. Reméltem, h vagy Ő vagy Ádám nyeri meg
Idézet (sz.fannie @ 2011.06.05. 12:44)
MEKKORA EGY B*ROM VAGY!!NYISS MÁR KI EGY TÖRTÉNELEM KÖNYVET MIELŐTT ILYEN FA**SÁGOKAT ÍRSZ!!egész egyszerűen te annyira buta vagy hogy már én szégyellem magamat!!!szerinted szívem drága csücske ők önként élnek ott??ők döntöttek úgy mindannyian hogy na vándoroljunk már ki??vagy mi van abban a kis aranyat érő kobakodban??mi???
úgy tűnik nem tudod deee 1920.június 4.-én elcsatolták Magyarország nagy részét az emberekkel együtt..tee Isten barma..Istenem ha lehetne interneten keresztül szenes lapáttal ütni..annyira magyarnak gondolod magadat..csak az a probléma hogy olyan buta vagy mint a föld...
úgy tűnik nem tudod deee 1920.június 4.-én elcsatolták Magyarország nagy részét az emberekkel együtt..tee Isten barma..Istenem ha lehetne interneten keresztül szenes lapáttal ütni..annyira magyarnak gondolod magadat..csak az a probléma hogy olyan buta vagy mint a föld...
2011. június 05. 13:01
2011. június 05. 13:03
Idézet (brigi92fcb @ 2011.06.05. 13:00)
sparksfly
az nem kifejezés hogy az!!!
1 felhasználónak tetszik:
Orsie16
2011. június 05. 13:10
SPARKSFLY
Te nem tudod, milyen érzés az, amikor a románok MEGVERNEK azért, mert magyarul beszélsz, a magyarországiak pedig KIRÖHÖGNEK és nNEM VESZNEK KOMOLYAN azért, mert székelyesen beszélsz!!! Én tudom! A tankönyveinket csak úgy futtában fordították le, egyetlen helyesen írt mondat nincs bennük, és tessék, tanulj belőle, te szerencsétlen kisebbségi! Amíg nem vagy tisztában azzal, valakiknek mennyire fájhat az, amit írsz, addig tartsd meg magadnak az-amúgy primitív és szánalmas-véleményedet!!!!!
Te nem tudod, milyen érzés az, amikor a románok MEGVERNEK azért, mert magyarul beszélsz, a magyarországiak pedig KIRÖHÖGNEK és nNEM VESZNEK KOMOLYAN azért, mert székelyesen beszélsz!!! Én tudom! A tankönyveinket csak úgy futtában fordították le, egyetlen helyesen írt mondat nincs bennük, és tessék, tanulj belőle, te szerencsétlen kisebbségi! Amíg nem vagy tisztában azzal, valakiknek mennyire fájhat az, amit írsz, addig tartsd meg magadnak az-amúgy primitív és szánalmas-véleményedet!!!!!
2011. június 05. 13:11
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Azért ez erős volt...
2011. június 05. 13:12
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
most komolyan, tényleg úgy beszéltek róluk, mintha valami koncepciós táborban élnének ott kint..
ja és, hogy másokat 1 kommentből itélve le b*nkó,p*rasztoztok az csak a saját szegénységi bizonyítványotok..
ja és, hogy másokat 1 kommentből itélve le b*nkó,p*rasztoztok az csak a saját szegénységi bizonyítványotok..
2011. június 05. 13:13
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Idézet (sparksfly @ 2011.06.05. 13:12)
most komolyan, tényleg úgy beszéltek róluk, mintha valami koncepciós táborban élnének ott kint..
áá hidd el nem ez az első ien kommented! Én már csak tudom!
2011. június 05. 13:15
|
|
|
sparksfly
Itt aki szegénységi bizonyítványt állított i magáról az te vagy
De éld csak a drága kis életed és ne törődj a fajtáddal... Úgysincs már sok nekünk hátra, ha ilyen embereket szül ez az ország, mint te...
Itt aki szegénységi bizonyítványt állított i magáról az te vagy
1 felhasználónak tetszik:
sz.fannie
2011. június 05. 13:16
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Az a baj, hogy kevés olyan magyar van Magyarországon, aki komolyan értené mekkora súlya is van Trianonnak. Persze, mindenki azt hajtogatja, ez a múlt, de ennek ellenére még rengeteg magyar él a határainkon túl most is! És nem kell őket lerománozni, mert IGENIS MAGYAROK. Inkább ki kellene állnunk mellettük.
7 felhasználónak tetszik:
Orsie16,
Liliána1021,
sz.fannie,
Mary Westmacott,
chrisBrown14,
Mia,
Pandus
2011. június 05. 13:17
Jártál már egyáltalán külföldön? És most nem a nyugati országokra gondolok sem a tengerpartokra, hanem az ilyen országokba. Tudod nem hiszem h itt páran a levegőbe beszélünk ilyeneket.
És igen egy kommentből meg lehet állapítani ki melyen és látszik sőt süt rólad h sötét vagy nagyon ilyen dolgokba.
2011. június 05. 13:18
Sparksfly
Te miért írsz olyan dolgokról, amikről fogalmad sincs?! Lány vagyok, mégis felpofoztak és megrugdostak a románok, mert magyarul beszélek! Fogalmad sincs, milyen kisebbségnek számítani egy olyan brutális és gátlástalan országban, mint Románia! Ukrajna dettó...
És igen, valóban egy b*nkó, p*raszt ember vagy, ha nem vagy képes felfogni, milyen súlyos dolgokról beszélsz!!
Te miért írsz olyan dolgokról, amikről fogalmad sincs?! Lány vagyok, mégis felpofoztak és megrugdostak a románok, mert magyarul beszélek! Fogalmad sincs, milyen kisebbségnek számítani egy olyan brutális és gátlástalan országban, mint Románia! Ukrajna dettó...
És igen, valóban egy b*nkó, p*raszt ember vagy, ha nem vagy képes felfogni, milyen súlyos dolgokról beszélsz!!
|
|
|
Juhász Gyula :
TRIANON
"Nem kell beszélni róla sohasem,
De mindig, mindig gondoljunk reá."
Ajánlom figyelmetekbe eme verset. http://hem.passagen.se/mihi1/versek.htm
A magyar nép legnagyobb tragédiája és elakarják felejteni az emberek. Nem szabad elfelejteni!
TRIANON
"Nem kell beszélni róla sohasem,
De mindig, mindig gondoljunk reá."
Ajánlom figyelmetekbe eme verset. http://hem.passagen.se/mihi1/versek.htm
A magyar nép legnagyobb tragédiája és elakarják felejteni az emberek. Nem szabad elfelejteni!
|
|
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline
|
hoztam egy kis illusztrációt ha esetleg ez segít kicsit!!!
segítek
a piros a mai Magyarország területe
a zöld a történelmi Magyarországé de lehet nem pontos a megnevezés ezért bocsánat..
segítek
a piros a mai Magyarország területe
a zöld a történelmi Magyarországé de lehet nem pontos a megnevezés ezért bocsánat..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.