A színésznő egyáltalán nem bánja, hogy házi őrizetbe került, ugyanis a velencei tengerparton mindent megkaphat, amire szüksége van.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan élvezi a büntetést
2011. június 04. 22:26
2011. június 04. 22:28
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Hát igen..bezzeg ha egy sima csaj lenne a sok közül, most is a sitten ülne.
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. június 04. 22:30
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Hát ez tényleg nem a legmegfelelőbb büntetés volt. A közmunkának talán lett volna egy kis visszataszító ereje,hogy többet ne csináljon butaságot. Hát gratulálok a bíróknak.
Tiszta nyaralás neki,mindent megtehet.nem kell egész nap semmit se csinálnia,sehova nem kell elmennie. Az egész egy nyaralás.
Tiszta nyaralás neki,mindent megtehet.nem kell egész nap semmit se csinálnia,sehova nem kell elmennie. Az egész egy nyaralás.
2011. június 04. 22:42
nem szeretnék házi őrizetben lenni
a filmet pedig kíváncsian várom
a filmet pedig kíváncsian várom
2011. június 04. 22:42
Én nagyon bírim Lilot,de ez nem érvényes.Ha csak egy elfelejtett sztár,vagy egy átlagos lány lenne,akkor biztos nem "luxus-nyaralás"-ra küldenék,hanem közmunkára.Lilo kibírta volna a közmunkát is.
2011. június 04. 22:46
Na erről pofáztam hogy ez nem büntetés, hanem inkább szabadság.Jól érzi magát.Így aztán megtanulja mit szabad és mit nem....gratulálok.
2011. június 04. 22:50
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Örülök, hogy jól érzi magát, bár szerintem nem járkálhat el annyira az alábbi okok miatt, mert akkor több candid lenne róla. De ki tudja?
Nekem személy szerint tökre mindegy, hogy ül-e vagy nem, csak most már forgasson egy filmet és jóban leszünk.
2011. június 04. 22:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem már nincs mit bizonyítania a rajongóinak, hiszen már elég csekély számmal vannak. Azért kicsit fura, hogy ilyen büntetése van. Inkább lenne közmunkán.
2011. június 04. 22:59
|
|
itsthelouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 144 Csatolások: 671 Azonosító: 123077 offline
|
Venice Beach és Velence között van különbség. Velencében nincs hétköznapi értelmében vett tengerpart. Venice Beach-et pedig nem emlegetik Velenceként. #fail
2011. június 04. 23:31
EZ A NŐ MEGBOLONDULT! ÉS láss csodát: mégis meg van mindene..hátja. ilyen világban élünk -.-
de attól még nem tartom semmire őt!!
de attól még nem tartom semmire őt!!
2011. június 05. 09:22
Én nem látok különbséget a régi és a mostani 'élete' között. Nem érdemli meg, hogy csak ennyit kapjon, másoknak bezzeg közmunkát kell végezniük, Lohan meg csak ül a luxusvillájában és talán az újabb akciót tervezgeti
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.