dorcsuhh! Felvállalta elvileg, gyakorlatilag, mindig mást mondd.
Mary Alice Brandon! Valóban így van. Már csak az lett volna mutatósabb, ha Selenát festik be lilára -.-"
Látom, pár Selena-rajongó még mindig le van ragadva annál, h nem káros a festék. De értsétek már meg,h nem arról van csak szó, h esetleg a bőrükre káros, hanem h a lovak, amik eleve nyugodt állatok, stresszesek lesznek.
Selena Gomez kivágatta a rózsaszín lovakat
2011. június 15. 16:06
2011. június 16. 14:49
|
|
Renesmee00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 241 Csatolások: 50 Azonosító: 149194 offline
|
Végre!
2011. június 17. 12:54
|
|
Dori.3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 153139 offline
|
Azért én akkor is sajnálom azokat a lovakat...igaz ,hogy nem "bántották" őket de a lovak azok maradanak igazi lovak.Selena szerintem egy kicsit megváltozott.Olyan más lett...
2011. június 17. 15:03
|
|
glambaby96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 152797 offline
|
szegény lovak! nem tudom h lehet valaki olyan hülye h befesti a lovakat rózsaszínre-.-"" komolyan meg kéne kérdezni selenát, h ha őt akarata ellenére befestik mondjuk lilára akk örülne-e neki. sztem nem. sajnálom azokat a lovakat.
2011. június 18. 21:15
babuh01! Én is kerestem, mert kíváncsi voltam, valóban kivágták-e a lovakat, de nincs fent Youtubeon. Talán majd pár nap múlva fent lesz. Olyan videók vannak csak, amiket képekből raktak össze.
2011. június 19. 00:11
befestették azokat a szerencsétlen lovakat, és most meg ki akarja vágatni őket? na azért ez már egy picikéét sok -.-"
2011. június 21. 13:57
|
|
Syd Alexisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153499 offline
|
amúgy nem hiszem, hogy a lovaknak bámi bajuk lett, mert pl. lehet, hogy természetes anyagokból készült.
2011. július 16. 14:29
|
|
Dorotthy98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 130158 offline
|
szegény pacik!állatkínzás!nem akarom a selena fanokat megsérteni, de nekem már nagyon elegem van abból hogy selena így, selena úgy.régen imádtam, de mostmár sok.és méghogy nem tudta h mivel festik be a lovakat.na persze. csak magát védi.-.-
2011. július 16. 15:27
Nem állatkínzás. Nyilván olyan festékkel csinálták, ami nem kártékony a lovakra nézve. Sok ilyen képet láttam már, néhány lovasbemutatón is szoktak festeni ilyesmit a lovakra, kis motívumokat. Viszont borzasztóan néznek ki szerencsétlenek. Ne feledjük, hogy élő állatokról van szó, akik nem My Little Pony számba mennek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: