Veronika, az Alekosz menyasszonyt keres című showműsor nyertese alig egy hét után megcsalja Alekoszt – állítják a legutóbbi pletykák. Természetesen mindezekről Alekosz semmit sem tudott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Veronika megcsalta Alekoszt?
2011. június 04. 16:55
2011. június 04. 16:59
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Jajmá, én lennék a legboldogabb ember ha egyszer, és mindenkorra végre eltünnének a föld színe alól, és soha senki sem hallana róluk..már hihetetlenül unalmas..-.-
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. június 04. 17:00
Na, tisztázzuk: Balekosz NEM görög. Sőt, az anyja, Vája sem: az egyik Görögország melletti országban, egy határ melletti faluban vagy városban született, ő NEM görög. Alekosz annyira görög, mint amennyire én vagyok angol -.-"
Amúgy is mit vártunk a kacsaszájú virslislánytól? Balekosz se normális,h ebbe belement, háát még h őt választotta. Ő is csak csinálja az eszét a kamerának. -.-"
Amúgy is mit vártunk a kacsaszájú virslislánytól? Balekosz se normális,h ebbe belement, háát még h őt választotta. Ő is csak csinálja az eszét a kamerának. -.-"
2011. június 04. 17:02
Thora_90 egyetértek
a görög dologért meg bocsi nem tudtam h nem onnan való
a görög dologért meg bocsi nem tudtam h nem onnan való
2011. június 04. 17:02
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ennyi a nagy szerelmből..kár volt ez az egész mennyasszony show, szinte mindegyik nő csak a hírnévért ment oda...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. június 04. 17:03
LoveandPeace! Ez nem neked szólt
Hanem a sok okosnak, akik GÖRÖG FÉLISTENKÉNT tekinteke a Papír Herculesre 
Amúgy jó lett a cikked
Amúgy jó lett a cikked
2011. június 04. 17:03
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Bella99: egyetértek, ő nem olyan fajta aki megcsal valakit
2011. június 04. 17:13
Nekem ez a show nem tetszett. Nem tudott volna műsor nélkül barátnőre szert tenni? De, mivel biztos ezeken a pénzzsebelőkön kívül is vannak olyan nők, akik szeretik Alekoszt. Ezzel nem védeni akarom, mert engem különlegesen irritál.
A Veronikát választásról meg annyit: a szerelem vak.
A Veronikát választásról meg annyit: a szerelem vak.
2011. június 04. 17:14
mert mindenki azt hitte hogy ami ott történik a műsorban annak van valóság alapja? Megcsalta? Mert ők együtt vannak, voltak? Hagyjuk már ezt! A kacsacsőrűnek nem Alek kellett, hanem egy létra aminek a segítségével magasabbra juthat a celeb világhoz vezető göröngyös úton.Aki elhitte hogy itt komolyan kialakulhat komoly kapcsolat az sürgössen menjen el dokihoz....
2011. június 04. 17:17
mégis mit képzel magáról Alekosz hogy egy félisten vagy mi ? azok után hogy Alekosz Tündével akar elmenni a nyaralásra még van képe felháborodni ezen .
2011. június 04. 17:25
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
azthitte Alekosz hogy majd mindig utána fog loholni mint egy kiskutya?! nem is nézem azt ki Veronikából hogy azt csinálná
ráadásul mintha ő annyira hűséges lenne mikor Tündével akar elmenni
ne hogy azt mondják már nekem hogy ott nincs közte meg Tünde közt valami
ráadásul mintha ő annyira hűséges lenne mikor Tündével akar elmenni
ne hogy azt mondják már nekem hogy ott nincs közte meg Tünde közt valami
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.