A PETA ellenzi Selena Gomez rózsaszín lovait
2011. június 03. 21:01
Örülök, hogy végre több Selena utáló van mint fan, legalább kellett, hogy valami felhívja a figyelmét az embereknek, hogy mecsoda állszent ez a Szelena!
LittleVampire Thora, teljesen egyett értek! A ti pártotokon állok
Zöldésg? Hát komolyan annyira nevet, hogy már a földön fegszek! Szelena szerintem a legujabb klipjében macskákat fog fehérre festeni, hogy lovaknak nézzenek ki, mert akor az kellesz neki
LittleVampire Thora, teljesen egyett értek! A ti pártotokon állok
Zöldésg? Hát komolyan annyira nevet, hogy már a földön fegszek! Szelena szerintem a legujabb klipjében macskákat fog fehérre festeni, hogy lovaknak nézzenek ki, mert akor az kellesz neki
2011. június 03. 21:02
Idézet (Katttah @ 2011.06.03. 21:01)
Mi van erre már nem tudtok mit mondani??
Egyszerűen nem érdekel senkit
2011. június 03. 21:03
Hú, de sokszor megkaptuk az előző topikban, hogy mit pattogunk, mert a PETA sem pattog.XD Erről ennyit. A sok naiv kicsi butuska, az előző topikban még egy magasan kalifikált embörke is azt mondta, hogy ez nem ártalmas. Szelenácskától sosem voltam túlzottan elragadtatva. Kezdett szimpatikus lenni, de az, hogy majdnem egy teljes évig csak arról hallottam, hogy ő a legszerényebb, legfelnőttesebb kiscsaj az egész világon, hát megutáltam.
Herótom van attól már, hogy bizonygatja a felnőtté válását. Ezt mióta kell bizonygatni?
Egyébként meg ugyanolyan tehetségtelen, mint a diznis sorstársai. Géppel kikeverik a hangját és annyi, nem nagy szám. Nem tudom, mitől vagytok úgy oda érte. Élőben nem tudja visszaadni azt, amit a lemezen állítólag produkált. A tehetség valahol máshol kezdődik, nem nála.
2011. június 03. 21:05
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Nem akarom Selenát védeni, mert egyáltalán nem kellett volna befesteni a lovakat, meg ha már ilyen baromságot akarnak a klipbe, megoldhatták volna photoshoppal is, de
akik szerint nem lehet zöldségalapú a rózsaszín festék azok még soha nem hallottak a CÉKLÁRÓL? Természetes színező

akik szerint nem lehet zöldségalapú a rózsaszín festék azok még soha nem hallottak a CÉKLÁRÓL? Természetes színező

2011. június 03. 21:06
Selena Gomez sztár. Úgy tűnik ő bármit megtehet ..
Idézet (Katttah @ 2011.06.03. 20:59)
Most miért kell ezt felfújni!!!
A Mika reklám akkor nem zavar titeket?!!
A Mika reklám akkor nem zavar titeket?!!
Tudod van olyan h photoshop és azzal van csinálva, gondolom.
Candies! Akkor szerezz neki egy hosszú, szőke parókát is! Mivel vége a BD forgatásának, talán kölcsönkérheted Rosalieét
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.03. 21:03)
Hú, de sokszor megkaptuk az előző topikban, hogy mit pattogunk, mert a PETA sem pattog.XD Erről ennyit. A sok naiv kicsi butuska, az előző topikban még egy magasan kalifikált embörke is azt mondta, hogy ez nem ártalmas. Szelenácskától sosem voltam túlzottan elragadtatva. Kezdett szimpatikus lenni, de az, hogy majdnem egy teljes évig csak arról hallottam, hogy ő a legszerényebb, legfelnőttesebb kiscsaj az egész világon, hát megutáltam.
Herótom van attól már, hogy bizonygatja a felnőtté válását. Ezt mióta kell bizonygatni?
Egyébként meg ugyanolyan tehetségtelen, mint a diznis sorstársai. Géppel kikeverik a hangját és annyi, nem nagy szám. Nem tudom, mitől vagytok úgy oda érte. Élőben nem tudja visszaadni azt, amit a lemezen állítólag produkált. A tehetség valahol máshol kezdődik, nem nála.
Erre a hozzászólásra volt most szükségem.
2011. június 03. 21:08
|
|
secretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 148477 offline
|
Ajjj hagyjátok már ezt a Selenás-lovas ügyet... megtette, megtette, ez szerintem egyedi, és a lovaknak semmi baja nem lett, már rég lemosták róluk azt a NÖVÉNYI ALAPÚ FESTÉKET, úgyhogy le lehet róla szállni végre...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: