A PETA ellenzi Selena Gomez rózsaszín lovait
2011. június 03. 22:04
ŐrültVegyész
A lófestés az tökjó buli, egyszer próbáld ki
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
elég hülye ötlet volt befesteni a lovakat.én is selena rajongó vagyok,de attól még nem helyeslem elvakultan minden tettét.habár ebben nemcsak ő volt a hibás
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Hát tényleg nem valami jó dolog, amit ezekkel a lovakkal tettek, de azért a PETA-nak is vannak dolgai, szóval inkább azt már nem kommentálom...
2011. június 03. 22:05
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.03. 22:02)
Tessék, pár NAAAGY kép ezekről az elkínzott állatokról (mentsétek, Sel-fanok):
http://spotlightceleb.com/wp-content/uploads/2011/05/selenagomez.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/22200/Selena-Gomez-films-her-Music-Video-Love-You-Like-A-Lov......8-2000-1550.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/22200/Selena-Love-You-Like-a-Love-Song-Music-Video-Stills-19......2-2560-1707.jpg
http://spotlightceleb.com/wp-content/uploads/2011/05/selenagomez.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/22200/Selena-Gomez-films-her-Music-Video-Love-You-Like-A-Lov......8-2000-1550.jpg
http://images4.fanpop.com/image/photos/22200/Selena-Love-You-Like-a-Love-Song-Music-Video-Stills-19......2-2560-1707.jpg
Szegények
amúgy Selena olyan, mint Xena
van ott lila ló is
Idézet (Katttah @ 2011.06.03. 21:36)
Holly Keller
Én ahhoz csak gratulálni tudok hogy ilyen okosvagy.
Ha ennyit tudsz a festékanyagok összetevőről akkor ügyivagy:
Csak azt nem értem ha ennyire káros akkor 19 évesen minek fested/festetted a hajad.
Én ahhoz csak gratulálni tudok hogy ilyen okosvagy.
Ha ennyit tudsz a festékanyagok összetevőről akkor ügyivagy:
Csak azt nem értem ha ennyire káros akkor 19 évesen minek fested/festetted a hajad.
Nem is tudom, mert így döntöttem. Egyébként én tudtam, hogy tönkre teszi a hajat, saját felelősségemre festettem be. Megcáfoltam csak az állításodat, hogy hülyeségeket írtál. Gratulálok, biztos nehéz volt kiszámolni, hogy 19 éves vagyok.
De sazrul néz ki Sel.xD
jaa h itt a lovak a lényeg? >.<"
jaa h itt a lovak a lényeg? >.<"
2011. június 03. 22:07
Candies! Pont ezt mondtam XD 3 van: egy babarózsaszín, egy, ami kicsit lilás, és egy lila -.-" Ha nem több. Mivel csak ezeket látni.
imteodora! Akkor azt javaslom, ne nagyon nézd a képeket
Én is nehezen bírom, elhiheted
imteodora! Akkor azt javaslom, ne nagyon nézd a képeket
2011. június 03. 22:09
Talán Selenát kéne feketére festeni,így is elég sötét a csaj.Majd kiderül ő mit szólna ha a pihi puhi bőrére festéket szórnának..
2011. június 03. 22:09
|
|
ŐrültVegyészúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 138858 offline
|
Én itt csak lovakat látok...
Biztosak vagytok benne, hogy Selena is a képenken van??
:D
2011. június 03. 22:11
Idézet (ŐrültVegyész @ 2011.06.03. 22:09)
Én itt csak lovakat látok...
:D
Nem
2011. június 03. 22:12
s.t.a.r.! Arra én is kíváncsi lennék,ugyanis elmondta korábban, h kényes a bőrére!
ŐrültVegyész! De gonosz vagy
ŐrültVegyész! De gonosz vagy
2011. június 03. 22:13
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Istenem, de fontos dolgok vannak a nagyvilágban... ez még nem meríti ki az állatkínzás fogalmát, nyilvánvaló, hogy nem lett a lovaknak baja és valószínűleg rózsaszínben sem maradnak örökre. Persze, tömény giccs az egész, de csak nem mérgező cuccal kenik be őket. Ez is tipikusan olyan hír, hogy... képtelenség minősíteni.
2011. június 03. 22:18
Egyébként csak én vagyok az egyetlen, aki most figyelt fel erre a nagyon értelmes számcímre: "Love You Like a Love Song"?? Most komolyan??
2011. június 03. 22:21
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
"demonyyy":Szia!Szoktal gondolkozzni vagy szerinted olyan nincsen hogy eredmeny...peldaul gondolj csak bele hogy mi lett ennek a lofestes kovetkezzmenye h mit tortenhetett veluk...inkabb hagyjad !? MOST KOMOLYAN SZTED A FESTES UTAN NEM LETT SEMMI KOVETKEZZMENY? -.-'
2011. június 03. 22:28
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
És a Selena-fanok mindjárt kimagyarázzák, hogy nyilván a PETA is féltékeny
Még mindig nagyon sajnálom szegény lovakat. Ráadásul a Thora_90 által belinkelt képeken olyan szépen állt be az egyik (amikor letapossa Selena ruháját) csak az a rusnya festék. Selena helyében most szégyellném magam, főleg, hogy nagy állatvédő hírében áll. Amúgy meg a szám címe tényleg nagyon sok értelemre vall, a kliptől már előre félek, és nem csak a festett pacik miatt.
Még mindig nagyon sajnálom szegény lovakat. Ráadásul a Thora_90 által belinkelt képeken olyan szépen állt be az egyik (amikor letapossa Selena ruháját) csak az a rusnya festék. Selena helyében most szégyellném magam, főleg, hogy nagy állatvédő hírében áll. Amúgy meg a szám címe tényleg nagyon sok értelemre vall, a kliptől már előre félek, és nem csak a festett pacik miatt.
2011. június 03. 22:32
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
ehehehe,zöldség alapúek!
há,ez nagyon jó!Ne magyarázkodjanak,hanem fogadják el a tényeket inkább!Egyépként olvastam,hogy selena eredetileg nem akarta befestetni a lovakat,hanem netes trükkökkel akarta megoldani!Szóval,őt se szapulyátok!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: