én azt olvastam, hogy a rózsaszín lovas jeleneteket ki fogják vágni a klipből és Selena a rózsaszín lovakat úgy képzelte el, hogy fényekkel fogják megoldani (ÁLLÍTÓLAG)
amúgy meg igaza van azoknak akik ellenzik ezt. Valakinek ő a feltétel nélküli példakép és ezzel rossz példát mutat. Én is szeretem selenát és tisztelem a munkái miatt, de ő is tudott volna az ellen tenni, hogy a lovak csak fények által legyenek rózsaszínűek.
A PETA ellenzi Selena Gomez rózsaszín lovait
2011. június 03. 21:44
Nana_77! Ne rózsaszííínt! Be lett bizonyítva, h a kék az ő színe XD
2011. június 03. 21:44
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
egyetértek a PETAval...mondjuk fel is van fújva egy kicsit
2011. június 03. 21:46
Idézet (Candies @ 2011.06.03. 21:44)
Ezt a hozzászólást jelenteném 
Hátna' tessék
2011. június 03. 21:47
|
|
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline
|
thora_90 képzeld az nagybátyám vegyipari cégnél dolgozik és neki is elmondtam ezt ,hogy ő mit öszze szakadt ezen . Ennyivel fejezte ki a véleményét : hogy ezen az oldalon mennyi hülye fruska lehet:
2011. június 03. 21:47
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.03. 21:44)
Nana_77! Ne rózsaszííínt! Be lett bizonyítva, h a kék az ő színe XD
Megvásárolnám a bolt összes festékét, nem sajnálnám rá a pénzt!
2011. június 03. 21:48
Kattah, szerintem őszintén szólva nincs jogod kérdőre vonni itt senkit. Én is festem a hajam. Tudom, hogy káros. Tisztában vagyok vele, hogy ettől eltöredezik, kiszárad stb. stb. de ettől még festem. Igen, naiv dolog, hogy a külsőnkön akarunk változtatni vegyszerekkel, de szerintem akkor sem áll jogodban így kérdőre vonni senkit azzal kapcsolatban, hogy miért módosítja a külsejét. Csakhogy a lovakat feltételezem, nem kérdezték meg arról, hogy be akarják-e festetni a szőrüket. Szerintem nem tudod, milyen érzés, amikor a hidrogén marja a bőröd. Én tudom, és vállaltam a következményeket, de valószínűleg szegény ló nem igazán értette, mi történik vele. Remélem legalább ennyit belátsz, még akkor is, ha ennyire nagy Selena rajongó vagy: ez természetellenes, és nagy valószínűséggel káros is volt szegény jószág számára.
2011. június 03. 21:48
Idézet (Katttah @ 2011.06.03. 21:47)
thora_90 képzeld az nagybátyám vegyipari cégnél dolgozik és neki is elmondtam ezt ,hogy ő mit öszze szakadt ezen . Ennyivel fejezte ki a véleményét : hogy ezen az oldalon mennyi hülye fruska lehet: 
Igen, az első példa te vagy!
2011. június 03. 21:49
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Am, annyi lenne a véleményem h :
- Igazuk van, nem kéne semmilyen állatot bevonni bármilyen festékkel!!!!
- És erről nem Selly tehet, ő csak belemegy,mert ez ugye a média...
- Remélem minél hamarabb lemossák a lovakat!!
- Igazuk van, nem kéne semmilyen állatot bevonni bármilyen festékkel!!!!
- És erről nem Selly tehet, ő csak belemegy,mert ez ugye a média...
- Remélem minél hamarabb lemossák a lovakat!!
jajj bocs Candies, te nem kárositottad a BŐRÉT vegyianyaggal
ha akarod elküldöm Selena Gomeznek a képet twitteren, hátha neki is bejön majd XD
Katttah!
Nem lehet, h a nagybátyád rád értette? Meg most mit mondott volna egy Selena Gomez rajongónak, aki a rokona? Nem bántásból kérdezem.
Nana_77!
Oké
De mondd meg, milyen színt veszel pontosan, akk én is veszek pár vödörrel
Nem lehet, h a nagybátyád rád értette? Meg most mit mondott volna egy Selena Gomez rajongónak, aki a rokona? Nem bántásból kérdezem.
Nana_77!
Oké
2011. június 03. 21:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Katttah: ja akkor a nagybátyád szerint Pink is meg a PETA is hülye... Tudok nektek gratulálni...
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2011. június 03. 21:52
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.03. 21:49)
Nana_77!
Oké
Hát mindenből egy kicsit, had legyen szivárvány
Akartam mondani, hogy valaki mondta azt, hogy nicki minaj is szereti a rózsaszint, igen ő egy barbiee bitch, de jófej csaj, ráadásul az élet neki sosem volt rózsás, és ilyet lovakkal ő sose tenne!
2011. június 03. 21:52
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.03. 21:21)
Hannahmile! Bocsi, félrenéztem :$
Amúgy nem hiszem, h a drágalátos Selena-fanok elolvassák a cikket
De azt nem értem, h ha vki nem olvas el egy akármilyen cikket, minek ír véleményt? Több hsz miatt?
Amúgy nem hiszem, h a drágalátos Selena-fanok elolvassák a cikket
ja, akk énkérek bocsiit, hogy igy felkaptam a vizet :S
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.