Zendaya Coleman nem randizhat
2011. június 03. 20:36
Igaza van a szüleinek.. nem kell 14 évesen mini k-nak lenni mint néhány ismerősöm
2011. június 03. 20:39
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 online
|
ráér még...és különben is nem ér rá ábrándozni meg ilyenek...neki a karrierje és a suli a legfontosabb most...és utána jöhetnek a pasik. a Szüleit pedig teljesen megértem mert ők tudják hogy hány lány tette tönkre az életét a fiúk miatt.pl a csalódások miatt: érfelvágás és még a többi :|
a szóval a szüleinek teljesen igaza van!!! a nagy szerelem várhat
2011. június 03. 20:41
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Lilly98 énis így gondolom.
2011. június 03. 21:12
Egyetértek. Főleg, mert sztár 
Legalább normálisan gondolkozik ő is, meg a szülei is.
Legalább normálisan gondolkozik ő is, meg a szülei is.
2011. június 03. 21:15
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
Dodóóó igazad van azt hiszik mert pl.: másoknak 14 évesen van 18 éves pasijuk ők már felnőttek nagylányok közbe egyáltalán nem csak menőznik akarnak de majd egyszer rájönnek h ezzel egyáltalán nem lesznek menők és igazad van neked is tinkerbell798 nekem is van pár ilyen ismerősöm
2011. június 03. 21:47
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
hát ja ez jó dolog a szüleitől,jó tudni h vannak még ilyen emberek : )))
2011. június 03. 21:50
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
mivan?? mi ez a soke egyetértés a szüleivel?? 
nem, ez hülyeség. szerintem. mert hogy,most van abban a korban meg minden... engem folyton ezzel zaklat az összes rokonom... -.- persze ráér vele..., de ha setleg megismer valakit...? najó oké. ha nincs vele baja akkor rendben ( :
nem, ez hülyeség. szerintem. mert hogy,most van abban a korban meg minden... engem folyton ezzel zaklat az összes rokonom... -.- persze ráér vele..., de ha setleg megismer valakit...? najó oké. ha nincs vele baja akkor rendben ( :
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: