Betiltanák Rihanna új videoklipjét
2011. június 03. 22:40
|
|
summerfan_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 147970 offline
|
a Youtube-ról már le is tiltották
2011. június 03. 22:42
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
jesszusom -.-"""
2011. június 03. 23:08
Istenem, a PTC mindig játssza az agyát... Inkább figyeljenek a gyerekeikre, hogy ne a füves tinédzserekről szóljon a sok amerikai reality....
2011. június 03. 23:22
Nem tudom ki, hogy van vele de nekem tetszik ez az új száma.Mivel nem enyhén Reggae beütésű a dal,és én imádom a jó Reggae zenét, neki jó hangja van, és mint nő is bejön.Apropopó..megcsináltatta a mellét? Mert amikor mozog igen igen csak gúnyt űz a gravitációból.És legutolsó információim szerint neki kis csini kézre álló feszes didkói voltak! Ha igen tetszik az új is...csak valaki írja már meg hogy jól látom-e!!
Egyébként meg Nincs a szövegben semmi olyan amiért tiltani kellene a számot, a videó klipben sem látok semmit a gomolygó "cigi" füstön kívűl.De akkor ennyi erővel betilthatnák Bob Marley, vagy Albarosie klipjeit is, meg nem egy Rapper klipjét is..Szóval..na .
Egyébként meg Nincs a szövegben semmi olyan amiért tiltani kellene a számot, a videó klipben sem látok semmit a gomolygó "cigi" füstön kívűl.De akkor ennyi erővel betilthatnák Bob Marley, vagy Albarosie klipjeit is, meg nem egy Rapper klipjét is..Szóval..na .
2011. június 03. 23:40
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Utálom a PTC-t, nem hiszem el hogy még ezt sem tudták szó nélkül hagyni, miért kell mindenben belerondítaniuk
És azt hiszik, hogy a gyerekek azért lesznek majd gyilkosok, mert pont ez a klipet látták és ez inspirálta őket?
Am meg nagyon nem szeretem ezt a számot, de a klip tetszik, és egyáltalán nem lett brutális
És azt hiszik, hogy a gyerekek azért lesznek majd gyilkosok, mert pont ez a klipet látták és ez inspirálta őket?
Am meg nagyon nem szeretem ezt a számot, de a klip tetszik, és egyáltalán nem lett brutális
2011. június 04. 12:20
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
ilyet! igaz mostanában néha érdekes pl az s&m meg ez a man down de jó számok és egy gyerek nem fogja meg ölni magát egy klipp miatt aki képes lenne ilyen re az dili házban van tehát
2011. június 04. 12:27
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Imádom ezt a számot, és a klip is nagyon tetszik, szerintem felesleges betiltani. Ennyi erővel minden egyes klipet belehetne tiltani amibe erotikus jelenetek vannak, vagy például a rapperek klipjeit amibe félmeztelen csajok rázzák magukat, mert "rossz hatással vannak a gyerekekre". Ott már alapból baj van ha valaki azért öl, mert látta egy klipben.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 04. 12:29
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
ez a klip csak a valóságot akarja bemutatni, mert manapság elég gyakori az erőszak. de az elején a gyilkosság kcsit túlzás, de azért ez is előfordul ma. de nagyon tetszik aklip és a szám is
2011. június 04. 14:42
Istenem most a szülők összefogtak Rihanna klipjei ellen?
Mindig rászállnak minden dalára és klipjére és nekem ebből már elegem van
Valakinek tennie kéne ez ellen...
Mindig rászállnak minden dalára és klipjére és nekem ebből már elegem van
Valakinek tennie kéne ez ellen...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.