Betiltanák Rihanna új videoklipjét
2011. június 03. 15:27
barli: Ezzel viszont 100% egyet kell értem.Nem lehet az embernek gondolta sem képzelődése sem már.
2011. június 03. 15:31
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Miért nem nézik meg előre a klipet? Vagy még a forgatás előtt a forgatókönyvet és döntik el, hogy adásba kerülhet-e?
Így csak még nagyobb hírt kap. Ezzel csak azt érik el, hogy az is megnézi a klipet aki alapból nem nézné meg.
Így csak még nagyobb hírt kap. Ezzel csak azt érik el, hogy az is megnézi a klipet aki alapból nem nézné meg.
2011. június 03. 15:40
|
|
summerfan_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 147970 offline
|
szerintem annyira nem durva,hogy be kéne tiltani,az eröszakosabb ki lehet vágni,nem kell ezért betiltani
2011. június 03. 15:41
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
sipy97 jól mondod : DD
ez hülyeség. sokmást kéne mégbetiltani ... -.-
DE NEM EZT!!
ez hülyeség. sokmást kéne mégbetiltani ... -.-
DE NEM EZT!!
2011. június 03. 15:41
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Szerintem iszonyatosan jó lett a klip és a szám is nagyon jó! Nem kéne betiltani, inkább csak bemutatja a valóságot, meg azt, hogy mennyi nőt ér ilyen szörnyűség. Nagyon remélem, hogy nem tiltják be!
2011. június 03. 15:42
Erről olvastam én is, Rihanna pedig azt nyilatkozta rá, hogy ő nem példakép, hanem egy rock sztár, úgyhogy ne szóljanak bele, hogy milyen klipeket csinál, és én ezt teljesen megértem
UGYANAKKOR azzal, hogy "rock sztár", bizony igenis példaképpé válik sok ember szemében, ha akarja, ha nem...
Ettől függetlenül nem értem a felhajtást a klip körül, már nem azért, de a rapperek számaiban sokkal durván dolgokat mondanak, meg filmekben aztán főképp... Ha annyira nem tetszik rakjanak rá 12-es vagy 16-os karikát
Ettől függetlenül nem értem a felhajtást a klip körül, már nem azért, de a rapperek számaiban sokkal durván dolgokat mondanak, meg filmekben aztán főképp... Ha annyira nem tetszik rakjanak rá 12-es vagy 16-os karikát
2011. június 03. 15:43
|
|
summerfan_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 147970 offline
|
szerintem elég lenne csak megvágni,pl:Lady Gaga-Telephone és Alejandro klipjeinél is ezt csinálták,pedig azok durvábbak
2011. június 03. 15:44
milasnape: igazad van , am a rocksztár kifejezéssel nagyon nem értek egyet
2011. június 03. 15:49
Rihannának teljesen igaza van!Ugyanilyen dolgok történnek az életben, úgyhogy jobb hogyha felkészítik az új generációt arra h ez egy kemény világ, és nem azt hiszik h minden jó és szép és szivárványok meg csillámpónik vannak mindenütt..xd
2011. június 03. 15:57
nem azt akarom mondani h le kell lőni egy embert ha rosszat tesz veled, de nem értek egyet azzal h ezt be kell tiltani..sztem tök jó klipp lett, nekem tetszik
2011. június 03. 15:58
Nem értem mire a felhajtás. Mindig azt mondják, hogy be kell tiltani meg ez az aztán soha nem lesz semmi.
2011. június 03. 16:16
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Amiert egy klippben benne van ez hogy lelott egy embert attol meg masok nemfogjak azt megtenni ha nem egy csopp eszuk.
2011. június 03. 16:20
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Nem ezt a klipet kell betiltani!!!
Ennek a dalnak megrázó története van,ami bárkivel megtörténhet.
Van itt sok más olyan szenny,amit "zenének"neveznek,na azokat kell betiltani!!
Ennek a dalnak megrázó története van,ami bárkivel megtörténhet.
Van itt sok más olyan szenny,amit "zenének"neveznek,na azokat kell betiltani!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: