Nekem is feltűnt, h Jared mostanság nem a régi... nagyon furcsán fest újabban.
Remélem, nincs baja.
Jared Leto a Hugo Boss új arca
2011. június 04. 20:10
2011. június 06. 16:50
Jared-et mindig nagyon vonzónak találtam, és amikor először megláttam, hány éves is valójában, kisebb sokkot kaptam...
A napokban készült képek, illetve a reklám alapján azonban azt mondanám, kifejezetten rossz bőrben van. Látszik rajta, hogy fáradt, és valószínűleg a sok stressz miatt fogyott ennyire le (merem remélni, hogy nem edzi magát halálra, csakmert szexibbnek tartja a csontsovány testalkatot...). És hát a 40 év, az bizony 40 év...
A napokban készült képek, illetve a reklám alapján azonban azt mondanám, kifejezetten rossz bőrben van. Látszik rajta, hogy fáradt, és valószínűleg a sok stressz miatt fogyott ennyire le (merem remélni, hogy nem edzi magát halálra, csakmert szexibbnek tartja a csontsovány testalkatot...). És hát a 40 év, az bizony 40 év...
2011. június 06. 19:37
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Valami nagyon nincs rendben!úgy néz ki mint egy csontkollekció!szerintem nagyon megviselhette mikor egy film kedvéért fel kellett szedni elég sokat magára!aztán most meg leadni...:S remélem tud majd normalizálódni a kinézete :SSS
2011. június 07. 07:13
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Nekem nagyon tetszik
Kicsit lehetne hosszabb, de ahogy itt olvastam látom, hogy van talán egy hosszabb változat... Egy kissé tényleg fáradtnak tűnik, de én itt nem látom olyan különösebben rossz állapotban. De mindegy, úgy is nem sokára mennek pihenni és utána talán jobban fognak festeni
2011. június 07. 20:37
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
JARED!!!♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: