Jared Leto a Hugo Boss új arca
2011. június 03. 17:41
|
|
MarsGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.02. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 135555 offline
|
eléggé vékony itt..de azért mondjuk jó lett a reklám.de én hiányolom azt, hogy nem ő mondja a szöveget O_O
1 felhasználónak tetszik:
smiley-lemonade
2011. június 03. 18:46
|
|
smiley-lemonadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 130571 offline
|
Nekem így tökéletes.
<3 amennyiben neki így jó akkor minden rendben van.csak fáradt szegénykém:(
oké énis hosszabbra számítottam, de valljuk be a tökéletes reklámfilm Jared-del kb.2 órás lenne.
vagy több. Ja és őszintén a "Behind the sceens" videó jobban tetszik inkább azt rakják be reklámnak!
ebben túl kevés az arca meg ott rohangálnak utána azok a csicskák is..
és abban legalább ő mondja a szöveget azzal a "vigyázz mert valószínüleg meghalsz tőlem" hangjával<3 és annyira szeretem h a végén ha jól megfigyeljük látszik a tetkó de majd ha tvben lesz nem is fogja midenki tudni h mit jelent.
csak a mi kis családunk.semmit se fognak tudni róla csak h "jujj de cukiii" --' vagy azt h "anorexiás" --" ...huhh..'újrajátszás'
2011. június 03. 19:34
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Régóta várunk már erre a reklámra, végre kijött.
Nekem nagyon bejön, tetszik hogy miután a zebrán átmentek, a sávok között jönnek elő, meg ez fejjel-lefele dolog, szóval az egész reklám. Viszont azt sajnálom, hogy nem ő mondja alá a szöveget, ezt nem is értem miért nem így csinálták meg, ha már ő reklámozza...
Remélem lesz hosszabb/másmilyen változat is, én bízok benne, mert néhány jelenet tényleg kimaradt.
Köszi a cikket!
Nekem nagyon bejön, tetszik hogy miután a zebrán átmentek, a sávok között jönnek elő, meg ez fejjel-lefele dolog, szóval az egész reklám. Viszont azt sajnálom, hogy nem ő mondja alá a szöveget, ezt nem is értem miért nem így csinálták meg, ha már ő reklámozza...
Remélem lesz hosszabb/másmilyen változat is, én bízok benne, mert néhány jelenet tényleg kimaradt.
Köszi a cikket!
Idézet (janet7 @ 2011.06.03. 17:18)
Nem tudom eldönteni, hogy melyik kommentek akasztanak ki inkább. Amikben azt taglaljátok, hogy milyen borzalmasan néz ki és biztos anorexiás, vagy pedig az, ahol -olyanok, akikkel mondjuk még egyszer sem találkoztam sem Mars topikban, sem sehol, de ha cikk van róla akkor rögtön- "jajj de cuki" jellegű hozzászólásokat írnak. Könyörgök emberek, ne azért szeressük már, mert jól néz ki. Az is tény persze, de mellékes.
2011. június 03. 20:22
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
úúú .... jó választás !!!
2011. június 03. 21:48
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
deszexiii
2011. június 03. 22:04
Szerintem jobbat nem is választhattak volna erre.Maga a reklám pedig szintén jól sikerült,ötletes,tetszenek benne az átváltások.Én is sajnálom,amit már korábban is említettek,hogy nem ő mondja a szöveget.De igazából remekül sikerült összeségében az egész,nincs okom panaszra:D
2011. június 03. 23:37
Úr Isten, Jared! Hogy a halálba nézel ki? Mint egy összeaszott szilva. Egy csontváz. Pedig milyen jó hapsi voltál, milyen kár...
2011. június 04. 14:48
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Orlando Bloom-tól nem lesz jobb reklámarc!!!!!!
Ez a srác meg sem közelíti Orlyt!!!Nem örülök ennek a hírnek.Sorry!!!!
Ez a srác meg sem közelíti Orlyt!!!Nem örülök ennek a hírnek.Sorry!!!!
2011. június 04. 17:05
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Csak nekem tűnik úgy, hogy Leton most nagyon szarul néz ki?? Mindig is jóképű volt, most meg valahogy olyan... Nem tudom. Tényleg jót tesz majd neki a a kis szünet a csapattal.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.