Blake Lively: Újabb meztelen fotók!
2011. június 05. 10:30
Idézet (badperfect @ 2011.06.04. 14:47)
akkor ő van a képeken, valahogy az én szemebe örök kedvenc marad ilyen képek miatt nem hiszem h sok rajongó elpártól tőle..
Én sem azt mondom, hogy ezért most utálni fogom. Semmi bajom nincs Blake-kel, hiszen fantasztikus színésznő, és végül is, szép teste van, nem csoda, hogy meg akarta mutatni a barátjának (nem mondom, hogy helyes dolog, de szerintem el lehet nézni neki). Nem vagyok elvakult Blake-fan, de ettől még az én szememben biztosan nem lett kisebb.
2011. június 09. 17:37
|
|
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline
|
Akkor ő van a képeken már nem azért,de ha nekem is olyan testalkatom lenni mint neki akkor lehet én is lefényképezném magam. Ez a Perez meg egy aljas csúszómászó és ennyi. Az én szememben még mindig kedvenc marad és nem tudom mit kell ezen ennyit csámcsogni -.-
2011. június 09. 17:50
|
|
Teresa Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 130424 offline
|
és egyébként is a csillag tetoválás egy film kedvéért volt aki nem hiszi nézze meg a Tolvajok városa c. filmet
2011. július 28. 08:34
Egyetértek Teresa Smith-szel, lehet, hogy csak kedvtelésből csinálta a fotókat, de biztos nem azért, hogy a világhálón kössenek ki. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen személyes dolgokat művel, ez sokkal inkább arra vet rossz fényt, aki feltette a képeket.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: