Blake Lively: Újabb meztelen fotók!
2011. június 03. 19:11
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
ezer es ezer embernek lehet szerintem olyan telefonja..de amugy ami mutatja a bal oldalan van egy csillag a csajnak meg ott jobb, de kitudja lehet h o van rajta, de akkoris szerintem ez egy rajongo szemebe nem fog esni nagyot..legalabbis en ugyanugy szeretni fogom..
2011. június 03. 19:14
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
ha nem ő én megértem, hogy leszedeti, hiszen bárki látja Blakenek hiszi majd. így ez kellemetlen.
ha viszont ő, megint elmondom: minek csinálsz ilyen képeket? annyi kiszivárgásból már megtanulhattad volna, hogy semiképp ne csináld ha látni akarod a dolgaid nézegesd magam pucéran a tükörbe -.-"
ha viszont ő, megint elmondom: minek csinálsz ilyen képeket? annyi kiszivárgásból már megtanulhattad volna, hogy semiképp ne csináld ha látni akarod a dolgaid nézegesd magam pucéran a tükörbe -.-"
2011. június 03. 19:25
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Blake saját szóvivője mondta , hogy néhány képen Blake szerepel. Nagyon nem örülök ennek az egésznek , de mit lehet tenni
Nagyon remélem , hogy tanul a hibájából nem úgy mint egyesek..
Nagyon remélem , hogy tanul a hibájából nem úgy mint egyesek..
2011. június 03. 19:27
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Jajj Blake,ezen viszont már tényleg te vagy!
Annyira szeretem őt,és sajnálom hogy ilyen képek kerültek elő róla.Máskor viszont biztos hogy jobban átfogja gondolni az ilyen képeket.Én nem ítélem el ezért,mert mindenki tévedhet,csak engem meglepett hogy pont ő.
2011. június 03. 19:48
|
|
crazybabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 141791 offline
|
Az elso iphonos képen szerintem Blake van,de az nem is pucér kép,amúgy a másikon szerintem tuti nem o,csaj arca is elég más Blakenak nincs tetkója és ha megfigyelitek nem látni az orra melett Blake jelelgzetes szemolcsét...
2011. június 03. 19:59
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
az első, iphonos képen Blake van, de a többin nem. más az álla.
2011. június 03. 20:11
Ezen a képen én szerintem is Blake van de akkoris , mibaj van ezzel a képpel ?!
2011. június 03. 21:39
Idézet (badperfect @ 2011.06.03. 19:11)
ezer es ezer embernek lehet szerintem olyan telefonja..de amugy ami mutatja a bal oldalan van egy csillag a csajnak meg ott jobb, de kitudja lehet h o van rajta, de akkoris szerintem ez egy rajongo szemebe nem fog esni nagyot..legalabbis en ugyanugy szeretni fogom..
Abba is bele kéne gondolnod, hogy a tetkók állása a kamera miatt is megcserélődhet (ergó a tükörkameráknál fordítva látod a képet). A telefonról csak annyit, hogy ha mégis van egy kamu csaj, aki csak Blake-et akarja bemártani, akkor gondolod, hogy kileste, milyen telója van Blake-nek és csak azért is olyat vett? Persze, ez még kimagyarázható, de az anyajegy akkor is ott van...
2011. június 03. 21:54
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
és ha ő az akkor mivan? kedves rajongók. változott valamit a szemetekben?
2011. június 03. 23:31
Újabb sztár, újabb meztelen fotók. Szerintem nyissunk ennek egy külön dobozt a főoldalon! A celebhírek mellett és a béka hátsója alatt...
2011. június 04. 14:47
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.06.03. 21:39)
Abba is bele kéne gondolnod, hogy a tetkók állása a kamera miatt is megcserélődhet (ergó a tükörkameráknál fordítva látod a képet). A telefonról csak annyit, hogy ha mégis van egy kamu csaj, aki csak Blake-et akarja bemártani, akkor gondolod, hogy kileste, milyen telója van Blake-nek és csak azért is olyat vett? Persze, ez még kimagyarázható, de az anyajegy akkor is ott van...
akkor ő van a képeken, valahogy az én szemebe örök kedvenc marad ilyen képek miatt nem hiszem h sok rajongó elpártól tőle..
2011. június 04. 14:53
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Az előző topikban is kifejtettem, hogy szerintem ő van a képeken. Úgy látszik igazam volt. 
Azt nem értem, hogy miért nem vállalja fel? Mi értelme tagadni, ha a vak is látja, hogy ő van rajtuk? Vállalja fel, hogy igen, ezt csinálta régebben, ne próbálja már meg tagadni a nyilvánvalót.
A képek készítéséről meg az a véleményem, hogy szerintem szánalmas mikor valaki egy szál semmiben pózol a tükörben. Ne a testével/szépségével akarja már magára felhívni a figyelmet, hanem a tehetségével...de úgy látszik azzal meg nem megy. Amúgy nincs bajom Blakel, bár Serenát annyira nem szeretem a Gossip Girl-ben, de ezek a képek nagyon gázak..
Azt nem értem, hogy miért nem vállalja fel? Mi értelme tagadni, ha a vak is látja, hogy ő van rajtuk? Vállalja fel, hogy igen, ezt csinálta régebben, ne próbálja már meg tagadni a nyilvánvalót.
A képek készítéséről meg az a véleményem, hogy szerintem szánalmas mikor valaki egy szál semmiben pózol a tükörben. Ne a testével/szépségével akarja már magára felhívni a figyelmet, hanem a tehetségével...de úgy látszik azzal meg nem megy. Amúgy nincs bajom Blakel, bár Serenát annyira nem szeretem a Gossip Girl-ben, de ezek a képek nagyon gázak..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: