Blake Lively: Újabb meztelen fotók!
2011. június 03. 16:09
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Hihetetlen, hogy már mindenkiről ki kell találni ilyen ocsmányságot. Blake pont az a fajta, aki ilyet nem tenne, vagy ha mégis, akkor egy profi fotóssal, de erre sem látok túl sok esélyt. Nevetséges próbálkozás, hogy derékbe törjék a karrierjét.
2011. június 03. 16:17
Hát, az előző képről (mármint a korábbi cikkben) nem hittem el, hogy Blake, most viszont látszik az anyajegye is. Véletlen lenne, hogy pontosan teljesen ugyanúgy néznek ki? Nem azt mondom, hogy feltétlenül ő az, de lehet, hogy van tetoválása... szóval ki tudja...
2011. június 03. 16:49
Lehet, hogy nem Blake, de ugyanolyan anyajegye van, ugyanolyan tetoválása, ugyanolyan telefonja.... nem feltűnő ez egy kicsit? Nem utálom Blake-et, nekem szimpatikus csaj, ez nem ellene szól, csak azért be kéne látni, hogy valószínűleg ő van a képeken. Ettől még remek színésznő.
2011. június 03. 17:06
num1Kolosszus,ha tényleg ő van a képeket akkor biztos nem vallaná be,mivel ez rossz színben tüntetné fel.Én mindig is szerettem,szóval,ha kiderül,hogy ő van a képeket az sem érdekelne.
2011. június 03. 17:07
Először nem hittem el, hogy ő az, de a képek teljesen meggyőztek.
Igazából nem nagyon értem, hogy miért tagadja, gondolom a pasijának készültek, vagy ha erre van szüksége az önbizalmának, akkor azért... nem látok benne túl sok szégyellni valót, jó persze, ciki, dehát ez van, megesik =)
Viszont, ha nem tagadná, akkor már rég vége lenne a botránynak, így viszont napról napra újabb cikkek jelennek meg, így senki nem fog megfeledkezni a képekről...
Igazából nem nagyon értem, hogy miért tagadja, gondolom a pasijának készültek, vagy ha erre van szüksége az önbizalmának, akkor azért... nem látok benne túl sok szégyellni valót, jó persze, ciki, dehát ez van, megesik =)
Viszont, ha nem tagadná, akkor már rég vége lenne a botránynak, így viszont napról napra újabb cikkek jelennek meg, így senki nem fog megfeledkezni a képekről...
2011. június 03. 17:11
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Az a vicc hogy az egyik fotón a teste jól látszik,viszont a feje homályos
2011. június 03. 17:26
Ha ő van a képen ,akkor sem fogom őt kevésbé szeretni.
2011. június 03. 17:35
Perez válasza a tagadásra az volt, hogy ha valóban hamisak a fotók, akkor milyen törvény szerint szedették le vele?
Hát igen ezek szerint NEM hamisak legalábbis szerintem.
Hát igen ezek szerint NEM hamisak legalábbis szerintem.
2011. június 03. 17:39
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ennek a hackernek biztosan ez kvára hiányzott az életéből...
2011. június 03. 17:54
Ha annyira rossz színben tűnteti fel, akkor bírja ki, h nem csinál magáról ilyen képeket.
(már ha ő van rajta, de azok alapján, amiket írtok, nagyon valószínű,h ő az.)
(már ha ő van rajta, de azok alapján, amiket írtok, nagyon valószínű,h ő az.)
Idézet (Big.Hair.Girl. @ 2011.06.03. 17:06)
num1Kolosszus,ha tényleg ő van a képeket akkor biztos nem vallaná be,mivel ez rossz színben tüntetné fel.Én mindig is szerettem,szóval,ha kiderül,hogy ő van a képeket az sem érdekelne.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. június 03. 18:06
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Szeméét -.-
2011. június 03. 18:33
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
szerintm ő van rajtuk!
2011. június 03. 18:43
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
aztaa xD Perez is tud azért na meg jogos is a kérdés, ha nem Blake van rajta akkor miért szedné le, nem sérti a személyiségi jogait hiszen nem ő az... de azért nagyon sajnálom Blake Lively-t mert egyik nagy kedvencem remélem hamar elül ez a dolog...
2011. június 03. 18:44
szerintem is Blake van rajtuk ... de tudja a fene...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.