Amy Winehouse szóvivője azt nyilatkozta, hogy egy hét kezelés után a Grammy-díjas énekesnő már el is hagyhatta a londoni rehabilitációs központot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amy Winehouse elhagyta a rehabot
2011. június 03. 13:58
2011. június 03. 14:34
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hogy lehettek ilyen rosszindulatúak? Az nem jutott még eszetekbe, hogy nem csak az ő hibája, hogy ide jutott? Igen, persze az övé is, nem mondom, hogy nem. De nagyon sok más tényező is hozzájárulhatott. Ha egyszer rászokik ezekre a dolgokra, akkor rohadt nehéz leszokni róla. Ő nem bírta a ránehezedő nyomást a média, meg gondolom más dolgok által. Valaki bírja, valaki nem. Ő sajnos nem bírta és ezekkel a dolgokkal próbálta ellensúlyozni, és most persze, hogy nem könnyű abbahagyni. De ezért nem utálni kéne, mert semmi rosszat nem tett nektek. És nem ilyeneket kéne írni, hogy "ó de kár", hanem inkább szurkolni, hogy jobban legyen. Nem értelek titeket komolyan...Aki meg azt írja, hogy csak röhögni lehet rajta, az vajon ismeri a munkásságát? Tudja, hogy milyen fantasztikus hangja és igényes zenéi vannak? Tudja, hogy mennyivel zseniálisabb zeneileg, mint pl. Miley vagy Selena? Mert én pl. nem csak röhögni tudok rajta, hanem egyrészről sajnálni, mert ide jutott, másrészről pedig nagyra tartani a munkássága miatt, amit egyesek figyelembe sem vesznek, mert képtelenek a dolgok mögé nézni.
2011. június 03. 14:38
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
janet7 abszolút igazad van!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 03. 15:10
Milyen esélyt??? szerintem nem érdemel még egy esélyt mert úgy is vissza fog tréni a Rehabra! szóval én le tetten a esélyekről!
2011. június 03. 15:40
imádom a kedvességetek és az optimizmusotokat... komolyan... nem veszitek észre hogy undorítóak vagytok? miért nem lehet azt mondani hogy "na végre kikerült, és remélem nem is fog már visszamenni" az egy dolog hogy szerintetek visszafog, az már a ti bajotok...
2011. június 03. 16:55
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
ALBUMOTalbumotALBUMOOOOOOOOT!!!!!!
amy
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. június 03. 19:38
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Én bízom benne hogy nem szokik vissza.Könnyű leírni nekem,mert én nem tudom milyen érzés rászokni az alkoholra vagy bármi másra,biztos szörnyű érzés.De nagyon nagy kitartás kell hozzá!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.