Breaking Dawn: Itt az első rövid előzetes!
2011. június 14. 09:57
|
|
fubz.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 149294 offline
|
nemolyanjómintamireszámítottam.
az a cink benne h 1 évvel később adják a második részét. akk várnák meg míg mind2 elkészül, vagy max a 2. félig és akk max. fél év múlva.. de egy év. addigra már mindenki elfelejti.
mind1is a könyvet úgysem tudják überelni, eddig sem sikerült, akk most sem fog.
az a cink benne h 1 évvel később adják a második részét. akk várnák meg míg mind2 elkészül, vagy max a 2. félig és akk max. fél év múlva.. de egy év. addigra már mindenki elfelejti.
mind1is a könyvet úgysem tudják überelni, eddig sem sikerült, akk most sem fog.
2011. június 14. 16:43
jajj már nagyon vártam!! nagyon kíváncsi leszek rá mert én nagy twilight-fan vagyok XD XP XD
2011. június 15. 15:54
nagyon várom és a tesommal tervezzük hogy elmegyünk moziba csak az a gáz hogy feliratos lesz
2011. június 16. 07:26
már nagyon várom és kíváncsi vagyok hogy ez a rész milyen meglepetéseket hoz azon kivűl amit láttam az MTV Movie Awards ismétlésén nagyon (jó lesz)
2011. június 18. 10:15
|
|
Eszter XDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 151868 offline
|
Régebben szerettem, de amikor megismertem a Vampire Diaries-t, rögtön feledésbe merült! A Vámpírnaplóknak még csak a nyomába se érhet.....lópikula...Edward pedig tiszta ronda...
2011. június 20. 12:45
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
a könyv hihetetlen jó, én 4x olvastam el ugyhogy elhihetitek, pedig amugy nemigazán szeretek olvasnixd Renesmee <3 Jacob
2011. július 22. 12:01
alig várom
♥ imádom a twilightot. mind a 4könyv megvan <3
jacoob♥♥
jacoob♥♥
2011. július 24. 08:23
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
hát mi tagadás, felkeltette az érdeklődésemet, és egészen érdekelni kezdett a BD.
ha már az 1. három film megvan, akkor be kéne szerezni a maradékot is. Az 1. szerintem vicces lesz, sok farkas, meg szép sziget, a 2. film nem biztos hogy érdekelni fog de hát meglátom hogyha megjelent végre az 1. rész <3
ha már az 1. három film megvan, akkor be kéne szerezni a maradékot is. Az 1. szerintem vicces lesz, sok farkas, meg szép sziget, a 2. film nem biztos hogy érdekelni fog de hát meglátom hogyha megjelent végre az 1. rész <3
2011. július 24. 08:24
|
|
amylee4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 153847 offline
|
2012. november 25. 11:34
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
<3 Imádlak Robert! Nagyon szeretem a Twilight-ot! Nagy fan vagyok! <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: