Nem Balázs lesz az X-Faktor műsorvezetője
2011. június 02. 19:38
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Lucille igen egyetértek... de sajnos igény van a VV5-re mert sokaknak nincs jobb dolgunk mint mások szenvedését nézni... sajnos... de ez kell Magyarországnak(tisztelet a kivétel)
2011. június 02. 19:45
Nagy kár. Ő a legjobb magyar műsorvezető és az első X-Faktorban is nagyon jó volt.
Remélem, Nagy Sanyi lesz majd helyette, mert ő is nagyon jó párost alkot Nórival.
Remélem, Nagy Sanyi lesz majd helyette, mert ő is nagyon jó párost alkot Nórival.
2011. június 02. 19:47
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Sajnálom, mert ő a legszimpibb műsorvezető nekem
De viszont sok volt ez így neki h. VV4, az Alekoszos izé meg majd jön a VV5 is pihenni is kell néha
2011. június 02. 20:24
|
|
Nikee98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 596 Csatolások: 0 Azonosító: 130049 offline
|
Az X-Faktor úgy X-Faktor, hogy ő vezeti a Nórival...
A VV4-ben is ő volt a legjobb: Lilu összevissza hadart, jobbra-balra nézelődött, Stohl befejezte a bírósági ügye miatt... Ellennének ők ketten... Az X-et amúgyis többen nézik <3
A VV4-ben is ő volt a legjobb: Lilu összevissza hadart, jobbra-balra nézelődött, Stohl befejezte a bírósági ügye miatt... Ellennének ők ketten... Az X-et amúgyis többen nézik <3
2011. június 02. 21:35
|
|
roberto666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.27. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 151829 offline
|
kár.. pedig felőlem vezethette volna mindhármat, én nem untam volna..
2011. június 02. 23:18
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
hát nagyon sajnálom, hogy az X-Faktorban nem láthatjuk majd, de persze teljes mértékben megértem őt
Szerintem ő a legjobb magyar műsorvezető, én legalábbis nagyon szeretem
meghát ki is néz valahogy..
mondjuk én Lilut is nagyon bírom
Jó páros voltak a VV4-ben <3 (Lilu amúgy ma pont itt volt a városunkban
)
2011. június 03. 10:31
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
megtudom érteni :S és jól tette hogy vissza mondta mert inkább ne legyen az x-faktornak a műsorvezetője minthogy túl terhelt legyen
ha így értelmes
nekem ez a véleményem
2011. június 03. 12:46
Sajnálom nagyon,hogy nem ő lesz pedig nagyon jó volt.Nos azért megértem én is.Ne hogy túlhajtsa magát!
2011. június 03. 12:48
kár
rossz de végülis tényleg nagyon sokat dolgozott és a családjával is kel lennie
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: