Nem Balázs lesz az X-Faktor műsorvezetője
2011. június 02. 17:41
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
:'( Balázs nélkül már nem lesz ugyanolyan a Faktor mint volt...=( De legalább az énekeseknek nem kell attó tartaniuk h rákérdez a dolgaikra xD Na de persze inkább hallgatnám ahogy cikis helyzetbe hoz másokat, minthogy ne legyen benne...
2011. június 02. 17:42
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
A VV-ről azt mondta Balázs, h azt nem vezetheti egy ember, azért foga azt is majd ő...
2011. június 02. 17:44
|
|
|
Amúgy az X-Faktor előtt annyira reménykedtem h az első szériát Balázs meg Nóri fogja vezetni...Ők ketten a kedvenceim
Aztán ez bejött...De kár h nem maradnak ők ketten =( És egyetértek, csak Nagy Sanyi ne legyen...Vmi humoros kell
2011. június 02. 17:45
Az 1 perc és nyersznek örülök,de kár hogy az X-faktor helyett a VV-t választotta.
2011. június 02. 17:54
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Agotaloumban egyetértek...
2011. június 02. 18:06
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Hát mindent tényleg nem lehet...
2011. június 02. 19:05
Kár, mert ő a kedvenc férfi műsorvezetőm, szívesen láttam volna 2 helyen (X-faktor, 1 perc és nyersz! - a VV-t nem nézem
). Azt sajnálom, hogy annak a b@romságnak a vezetését vállalta, és nem az X-faktorét - az X-faktor ezerszer értelmesebb műsor, mint a "Való"Világ.
2011. június 02. 19:14
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én sajnálom. Mert szerintem nagyon jó műsorvezető Balázs. Amúgy ezt tegnap láttam a fókuszban. Gondoltam, hogy ide is ki fog kerülni.
2011. június 02. 19:28
nemááár. :/ én birom őt. olyan humoros vicces egy alak
2011. június 02. 19:28
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Ő a kedvenc műsorvezetőm.De én kicsit sem bánom hogy nem lesz az X-faktor műsorvezetője.Nem oda való szerintem,mert ő inkább a rögtönözésben és a poénkodásban jó,viszont az x-faktorban nagyon kötött a téma és nem tudja megmutatni annyira hogy mit tud.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: