kíváncsi leszek akkor ki lesz balázs helyén... :|
Nem Balázs lesz az X-Faktor műsorvezetője
2011. június 02. 15:59
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
háát, szerintem megértem, mert ennyi dolgot egyszerre csinálni tényleg nagy munka lehet. az "1 perc és nyersz"et meg már várom 
2011. június 02. 15:59
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Jól vezette de valahol én megértem őt....nem vállalhat el ő sem mindent no meg tényleg én sem szeretném ha a csapból is én folynék! nem baj Balázs de tudd a VV5-öt nem fogom nézni valszeg
2011. június 02. 16:00
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
hát ha nem ő akkor ki lesz a műsorvezető? ha nagy sanyit benyomják akkor felvágom az eremet (mivel a csillag születik színvonalát nagy ívben rontja a jelenléte) ha pedig buci lesz akkor meg nem lesz az igazi. balázs lett volna a legallkalmasabb az x-faktorhoz. :/
2011. június 02. 16:11
kár,pedig Balázs nagyon jó volt az X faktor első szériájába,még mindig nevetek a beszólásain!csak ne a csillag születikes pasi legyen mer az borzalmas
2011. június 02. 16:18
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Én egy Müller Attilával kiegyeznék a helyére.
De gondolom ez teljesen esélytelen. Ő úgyis az After X-et fogja vezetni a Cool-on. Tuti betesznek valami Stohl-t vagy Nagy Sándort. Mindkettőt utálom. Borzalmasan idegesítőek.
2011. június 02. 16:22
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
kár
2011. június 02. 16:36
Nekem ő a kedvenc műsorvezetőm. Szerintem a VV-t nem kellett volna vállalnia inkább!
2011. június 02. 16:45
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Amúgy pontosan a csapból is ő folyik, régebben jobb fazon volt, de most már túlzásba viszi a dumáit meg a szerepét, addig volt normálisabb míg a Z+-n volt.
2011. június 02. 16:50
Én még most is szeretem,szerintem nincs nagy egója vagy valami.Azért kár,hogy nem ő fogja vezetni,mert ő a kedvenc műsorvezetőm.
2011. június 02. 17:09
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Ez kár:( Igen, az igaz, hogy szinte már acsapból is ő folyik, de ő a kedvenc magyar műsorvezetőm!
Sajnálom!
Sajnálom!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: