Visszautasította az RTL ajánlatát Sebestyén Balázs, így nem ő vezeti majd az X-Faktor következő szériáját. Utódját még nem találták meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem Balázs lesz az X-Faktor műsorvezetője
2011. június 02. 14:41
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
jaja kár!!!
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
jó is! komolyan már úgy futtatják mint a versenylovat, mindenhova csak őt hívják be. sztem inkább a családja miatt nem vállalta, nem pedig azért, mert "megterhelő". az azért annyira nem eshet nehezére, hogy beáll a stúdióba magyarázni és jópofizni, mikor a milliók meg "csak úgy" hullanak az ölébe
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Én jó műsorvezetőnek találom Balázst, vicces fiú.De pl. az 1 perc és nyersz!-ben sem rá lesznek kíváncsiak, sem a VV-ben..Ezt a megnyilvánulását nem értettem, é örültem volna ha több műsorban láthatom, de meg is értem a helyzetét.
2011. június 02. 14:42
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Sajnálom hogy nem Balázs fogja vezetni az X-Faktort de legalább a valló világ megmarad nekünk.Balázs a legjobb műsorvezető imádom a vicceit!!!
2011. június 02. 14:48
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (clydesdale @ 2011.06.02. 14:41)
jó is! komolyan már úgy futtatják mint a versenylovat, mindenhova csak őt hívják be. sztem inkább a családja miatt nem vállalta, nem pedig azért, mert "megterhelő". az azért annyira nem eshet nehezére, hogy beáll a stúdióba magyarázni és jópofizni, mikor a milliók meg "csak úgy" hullanak az ölébe
Kérlek gondold már át jobban ezt.Ő is mondta, hogy a Morning-ból rohan haza, hogy kicsit a családjával is lehessen, aztán futnia kell a VV stúdiójába, onnan az XFaktor,alig van ideje aludni, kikapcsolódni, mert minden nap van valamilyen dolga.Ez nem csak jópofizásból áll, hogy a te szavaidat használjam.Gondolom, ha téged kamera elé tennének, amit egy egész ország figyelemmel kísér, az izgalomtól, a felhajtástól egy mukkot sem tudnál szólni.Meg kell tanulnod a szöveget, mit jelents be, és mikor, kire mutass, hova nézz, és máris észbe kapsz;korántsem olyan könnyű, mint ahogy azt sokan gondolják
2011. június 02. 14:49
Pedig énnekem ő a kedvenc műsorvezetőm (meg Nóri). Remélem nem Lilu lesz....
2011. június 02. 14:59
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Kár, én bírom Balázst a hatalmas arca ellenére is
Mondjuk én inkább a rádióban hallgatom, szóval amíg a Morning Show-ból nem lép ki, addig nincs nagy baj.
Mondjuk én inkább a rádióban hallgatom, szóval amíg a Morning Show-ból nem lép ki, addig nincs nagy baj.
2011. június 02. 15:02
én nem vagyok azért annyira oda érte, de jobban örülnék, ha inkább az X-ben lenne, mert egyrészt a VV-t nem is nézem annyira, másrészt jobban beleillenek a jó dumái az X-faktorba.. de végülis igaza van, jó hogy nem csak a akapzsiság vezérli. de azért sajnálom. :S
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: