Visszautasította az RTL ajánlatát Sebestyén Balázs, így nem ő vezeti majd az X-Faktor következő szériáját. Utódját még nem találták meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem Balázs lesz az X-Faktor műsorvezetője
2011. június 02. 14:41
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
jaja kár!!!
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
jó is! komolyan már úgy futtatják mint a versenylovat, mindenhova csak őt hívják be. sztem inkább a családja miatt nem vállalta, nem pedig azért, mert "megterhelő". az azért annyira nem eshet nehezére, hogy beáll a stúdióba magyarázni és jópofizni, mikor a milliók meg "csak úgy" hullanak az ölébe
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Én jó műsorvezetőnek találom Balázst, vicces fiú.De pl. az 1 perc és nyersz!-ben sem rá lesznek kíváncsiak, sem a VV-ben..Ezt a megnyilvánulását nem értettem, é örültem volna ha több műsorban láthatom, de meg is értem a helyzetét.
2011. június 02. 14:42
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Sajnálom hogy nem Balázs fogja vezetni az X-Faktort de legalább a valló világ megmarad nekünk.Balázs a legjobb műsorvezető imádom a vicceit!!!
2011. június 02. 14:48
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (clydesdale @ 2011.06.02. 14:41)
jó is! komolyan már úgy futtatják mint a versenylovat, mindenhova csak őt hívják be. sztem inkább a családja miatt nem vállalta, nem pedig azért, mert "megterhelő". az azért annyira nem eshet nehezére, hogy beáll a stúdióba magyarázni és jópofizni, mikor a milliók meg "csak úgy" hullanak az ölébe
Kérlek gondold már át jobban ezt.Ő is mondta, hogy a Morning-ból rohan haza, hogy kicsit a családjával is lehessen, aztán futnia kell a VV stúdiójába, onnan az XFaktor,alig van ideje aludni, kikapcsolódni, mert minden nap van valamilyen dolga.Ez nem csak jópofizásból áll, hogy a te szavaidat használjam.Gondolom, ha téged kamera elé tennének, amit egy egész ország figyelemmel kísér, az izgalomtól, a felhajtástól egy mukkot sem tudnál szólni.Meg kell tanulnod a szöveget, mit jelents be, és mikor, kire mutass, hova nézz, és máris észbe kapsz;korántsem olyan könnyű, mint ahogy azt sokan gondolják
2011. június 02. 14:49
Pedig énnekem ő a kedvenc műsorvezetőm (meg Nóri). Remélem nem Lilu lesz....
2011. június 02. 14:59
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Kár, én bírom Balázst a hatalmas arca ellenére is
Mondjuk én inkább a rádióban hallgatom, szóval amíg a Morning Show-ból nem lép ki, addig nincs nagy baj.
Mondjuk én inkább a rádióban hallgatom, szóval amíg a Morning Show-ból nem lép ki, addig nincs nagy baj.
2011. június 02. 15:02
én nem vagyok azért annyira oda érte, de jobban örülnék, ha inkább az X-ben lenne, mert egyrészt a VV-t nem is nézem annyira, másrészt jobban beleillenek a jó dumái az X-faktorba.. de végülis igaza van, jó hogy nem csak a akapzsiság vezérli. de azért sajnálom. :S
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: