"A még csak 17 éves Palvin Barbara a Chanel arca lett. Barbi a Le Blanc termékeket népszerűsíti Ázsiában, melyeket kifejezetten a kontinens területén lehet kapni.
" ennel meg rohognom kell egyb az egesz egy smink alap(+borfeherito)es mar lehet kapni,barhol.Miert kellet ezt megirni??
Palvin Barbara a Chanel arca lett
2011. június 03. 11:21
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Idézet (imteodora @ 2011.06.03. 10:11)
Egy errol szolo cikket lattam mar honapokkal ezelott...-.-'volt ra ido legalabb kiegeszithetted volna
erre már én is rájödtem h régi cikk, de a fashiontime.hu-n újként volt feltüntetve így megírtam, de már szóltam Brittany-nak hogyha tudja akkor vegye le..
2011. június 03. 17:08
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
figyu ez nem egy régebbi cikk kicsit módosítva?
2011. június 03. 18:07
Reniii:
Nekem is pontosan ugyanez jutott eszembe
Oké, szép csaj, meg gratulálok, hogy ilyen messzire eljutott ilyen fiatalon, de ha direkt ázsiaiaknak készítették, miért nem egy ázsiai reklámozza? Annyira szép ázsiai nők vannak, nekem ne mondja senki, hogy a Chanel nem talált volna egy megfelelőt sem...
Nekem is pontosan ugyanez jutott eszembe
2011. június 03. 18:54
Reniii Reniii
olyan szép..amúúgy elég hülyeség ázsiaiak számára készített krémet fehér nőn(lányon) bemutatni.
Ázsiába főként fehérek vannak...
olyan szép..amúúgy elég hülyeség ázsiaiak számára készített krémet fehér nőn(lányon) bemutatni.
Ázsiába főként fehérek vannak...
2011. június 05. 11:43
Barbi ismét hozta a formáját, jó értelemben, ez a lány nagyon ért a modellkedéshez. És gyönyörű még úgy is, hogy alig van kifestve
2011. június 06. 15:34
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
háááát....oké
2011. június 06. 19:34
|
|
Kata0801új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.28. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 144250 offline
|
nemtudom mennyire jó, ha valaki már 17 évesen világhírű, ráadásul modellként futott be... remélem nem úgy fogja végezni, mint sokan ebben a szakmában... sok sikert neki
)
2011. június 11. 12:15
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
annyira szép és ügyes is
2011. július 05. 10:53
|
|
kes_deannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 154204 offline
|
Nagyon szép lány, de azt kissé furcsának tartom, hogy ázsiai bőrtípusra kifejlesztett krémet egy európai lánnyal szeretnének reklámozni...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: