Starity

Meg - Köszönés

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2004. december 16. 17:27 #1
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Itt, a normális helyen kérdezném tőletek, hogy Ti mit gondoltok erről, én arra amit érdemesnek tartok arra nyomok egy THX-et, csak ezt használom, mióta borda útra kerültem!
Sokan szidják ezért az embereket, de sztem, ha egy megszokott köszönési forma van, akkor kicsit más a helyzet!
Engem az zavar, ha valaki a Thank You - összes válfaját leírja 20 post alatt!! dry.gif

Kérdeznélek titeket, hogy én hagyjam e abba esetleg ezt, és , hogy mi a véleményetek erről??

smile.gif THX!
White Bull
2004. december 16. 17:33 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet(White Bull @ 2004, December 16. - 18:27)
mióta borda útra kerültem!

Hümmm...az nem vezet a Paradicsomba.... smile.gif
2004. december 16. 18:18 #3
Steve-O
Steve-O
-
Hozzászólás: 4841
Csatolások: 1052
Azonosító: 70
Idézet(White Bull @ 2004, December 16. - 17:27)
Sokan szidják ezért az embereket, de sztem, ha egy megszokott köszönési forma van, akkor kicsit más a helyzet!

[right][/right]

sztem te arra gondolsz hogy az illető nyom egy thx-et azt csókolom... de ezt úgyhívják hogy flood ( ha sokszor csak ennyi).
Mondjuk én a "THX" szót úgy alapból nem szeretem, inkább "köszi"-zek ...de ezzel nincs szerintem semmi gond, mindkettő egy bevált forma és többnyire nem önmagában használjuk.
Viszont azok amiket még mondtál különösen a "szenksz" na azt nagyon rühellem smile.gif beer.gif
2004. december 16. 18:58 #4
ViC
ViC
CAP-tain
Hozzászólás: 5588
Csatolások: 96
Azonosító: 11
Nekem a thx el az a bajom, hogy ha tényleg tetszik és tényleg örülsz a képeknek akkor 1-2 szóval megoszthatod, hogy miért "jó most neked" smile.gif így máris nem egy személytelen odabiggyesztett 3 betűcske.
Ráadásul így jobban megismerjük egymás kedvenceit.
pl jók ezek a képek, főleg a vörös sérő miatt vagyok odáig. Így tudhatjuk, hogy ez bejön, így ha találok egy dögös (ámde nem igazán ismert) vöröskét bátrabban felteszem mert lehet bejön.

Ráadásul ha már más helyen leszólnak ha magyarul köszönöm meg és ott nekem is thank you-t kell írnom akkor itt meg írjon köszi-t a cserediák smile.gif
2004. december 16. 19:02 #5
- törölt felhasználó -    
Nagyon igazad van ViC ..... meghajolo.gif beer.gif
2004. december 16. 19:38 #6
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(ViC @ 2004, December 16. - 18:58)
cserediák smile.gif

_nevet.gif

Azér nem mindenki a szavak embere (ahogy énse), hogy litániákat irjon, hogy mi teccik neki a csajba.... Ez elég nehéz dolog szerintem... unsure.gif Vagy lehet hogy csak én vagyok hozzá láma? laugh.gif

Monnyuk lehet még irni a post milyenségéről is, tipikus ilyen az "Ekkorába még nem láttam" vagy "Egybe ezeket még nem láttam" szövegek. biggrin.gif

Igazából ez egy fórum és a topikok témája itt bizonyos képek. Tehát nem feltétlen köszöngetésről kéne szólnia a dolognak, hanem az adott képekről kéne beszélgetni. De ugye egy képsorozatról sokmindent nemlehet mondani, max azt hogy milyen jók... persze lehet kritizálni is őket, én is megmondom a kedvenceimről is hogy melyik képen néznek ki szarul, de a "hányok tőle" már nem ez a kategória, IQ kérdése hogy valaki érzi e a különbséget, aki nem az hamar repül.... Lásd marci666. biggrin.gif

Na szóval az a lényeg hogy ez a thx egy örökös dilemma, mert ha nincs thx, akkor az a baj, ha van thx, akkor meg az a baj hogy mércsak thx van. smile.gif

Thx-et is tudni kell használni, mert pl. én is soxor használom és mégse floodolok... smile.gif
2004. december 16. 20:10 #7
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Idézet(Freeze @ 2004, December 16. - 19:38)
és mégse floodolok... smile.gif
[right][/right]

én sem...!!! rohog.gif
Én arra gondoltam elsődlegesen, hogy a szöveg mellett a THX az nektek mennyire szúrja a szemteket?!! rolleyes.gif wink.gif smile.gif
2004. december 16. 20:20 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet(White Bull @ 2004, December 16. - 21:10)
én sem...!!!  rohog.gif
Én arra gondoltam elsődlegesen, hogy a szöveg mellett a THX az nektek mennyire szúrja a szemteket?!!  rolleyes.gif  wink.gif  smile.gif
[right][/right]

Mivel itt nem számít mennyit vinnyogok.... smile.gif
/ Nem vigyorog igenis van önkritikám mert 2 hónap alatt közel 1000 hozzávinnyogás ..na ez gáz... sad.gif sad.gif sad.gif mad.gif /

Szóval szerintem nem gáz... smile.gif
2004. december 17. 18:21 #9
Marha
Marha
Kwisatz Haderach
Hozzászólás: 3381
Csatolások: 21993
Azonosító: 6
Én utálom azt a három betűt... de engem persze Britneyke qtyája se kérdezett... 110.gif

A marhámon ménincs sapi bazé? rohog.gif :_nevet: :_nevet: :_nevet: :ph34r:
2004. december 17. 18:22 #10
PHILIP
PHILIP
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1089
Csatolások: 193
Azonosító: 3
Idézet(Marha @ 2004, December 17. - 18:21)
A marhámon ménincs sapi bazé? rohog.gif
[right][/right]

lol :biggrin:
2004. december 17. 18:23 #11
Marha
Marha
Kwisatz Haderach
Hozzászólás: 3381
Csatolások: 21993
Azonosító: 6
Nem röhög!!! 110.gif

Bakker, át lett qtyulva az öcces szmájli... de ezek a sapisok azé ütnek-rúgnak...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!