egyetértek..
A vámpírok visszatérnek az RTL Klubra!
2011. június 02. 16:06
annyira várom már bár..a szinkronos verziót nem annyira bírom de így is megnézem
D
2011. június 02. 16:45
Régen is ilyenkor volt szerintem.Amúgy tényleg elég rossz,hpgy ilyen későn van,bár így is nézni fogom,csak vissza kell néznem az első évadot
2011. június 02. 17:27
|
|
PauleyPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 2 Azonosító: 143857 offline
|
szerintem nem jó ötlet nyáron kezdeni egy ennyire népszerű sorozatot, ha ősszel kezdenék sokkal többen néznék + a magyar szinkron nagyon szar, felirattal sokkal jobb:))
2011. június 02. 17:50
|
|
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline
|
Bár én hétről hétre követtem a 2. évados epizódokat magyar felirattal, ennek ellenére várom már, hogy TV-ben is láthassam (igaz, szinkronosan utálom)
Akik még nem látták a 2. évadot, mert a szinkronos epizódokat követik a TV-ben, azoknak csak ajánlani tudom, hogy nézzék, mert ez még az ELSŐNÉL IS JOBB ÉVAD VOLT!!!
Akik még nem látták a 2. évadot, mert a szinkronos epizódokat követik a TV-ben, azoknak csak ajánlani tudom, hogy nézzék, mert ez még az ELSŐNÉL IS JOBB ÉVAD VOLT!!!
2011. június 02. 17:50
Én már a 3.évadot várom,de nagyon <3
Végignéztem a 2.évad összes részét,egyszerűen fantasztikus.
Végignéztem a 2.évad összes részét,egyszerűen fantasztikus.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: