Smink nélküli sztárok
2008. november 28. 22:15
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(xxNikixx @ 2008. November 28. - 22:46)
Mikre képes egy "kis" smink... 
meg egy kis photoshop
2008. december 07. 15:39
|
csaba00714új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 77497 offline
|
Idézet(ZTM @ 2008. November 3. - 21:13)
...és tegyük hozzá, szerintem ezek még nem is a legdurvább képek... Halle Berry szerintem (remélem jól írtam) semmivel nem néz ki rosszabbul smink nélkül. Én Madonnáról láttam már sokkal szörnyûbbet is, Eva Longoria viszont amilyen szép kisminkelve, olyan csúnya smink nélkül.
EZÉRT TUDOM AJÁNLANI A NÕKNEK HOGY SZERINTEM NEM KELL SMINK MERT HA MINDEN EGYES NAP SMINELVE VANNAK ÉS A CSÁVÓ EGYSZER MEGLÁTJA SMINK NÉLKUL AKKOR CSALÓDIK EGY KICSIT !! NEM KELL AZ A SMINK MINDEN EMBER TERMÉSZETESEN SZÉP NEM KELL AZ EGY EMBERNEK SEM ( A MINK )
2008. december 28. 23:07
|
|
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2008. November 28. - 09:46)
Alicia Silverstone, Kate Hudson, Charlize Theron, Kate Moss, Christina Aguilera, Pamela Anderson, Emma Thompson, Penelope Cruz, Gwyneth Paltrow
Nem gyenge hogy a mai technika(smink,photoshop) mikre képes.
2009. január 04. 20:30
|
|
SeeSee01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.04. Hozzászólás: 8 Csatolások: 2 Azonosító: 73325 offline
|
Hát ezekre nem lehet mit mondani, van aki azért egész tûrhetõ... De az a baj, hogy mi már sminkkel szoktuk meg õket eleve, ezért még furcsább így látni õket.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2009. március 06. 00:36
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
Adriana Lima, Katherine Heigl, America Ferrera, Jessica Biel, Drew Barrymore, Alicia Silverstone, Jennifer Lopez, Dayanara Torres, Beyonce, Eva Longoria, Penelope Cruz, Jessica Alba, Roselyn Sanchez, Salma Hayek, Rosario Dawson, Cameron Diaz, Sofia Vergara, Gisele Bündchen, Catalina Sandino, Eva Mendes, Paulina Rubio, Daisy Fuentes, Halle Berry, Katie Holmes, Hilary Duff, Jessica Simpson, Britney Spears, Pamela Anderson, Anna Kournikova, Heidi Klum, Goldie Hawn, Nicole Kidman, Sharon Stone, Debra Messing, Courteney Cox, Anahi, Millie Corretjer, Kate del Castillo
van aki szerintem nem is olyan szörnyû smink nélkül... pl. Roselyn Sanchez, Sofia Vergara, America Ferrera...
Anna Kournikova, Drew Barrymore, és Penelope Cruz viszont irtó ronda... jézus
van aki szerintem nem is olyan szörnyû smink nélkül... pl. Roselyn Sanchez, Sofia Vergara, America Ferrera...
Anna Kournikova, Drew Barrymore, és Penelope Cruz viszont irtó ronda... jézus
2009. március 07. 15:09
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
hû, hogy mire képes egy "kis" smink!
a legtöbb sztár smink nélkül borzalmasan néz ki... viszont vannak kivételek :]
szerintem Hilary Duff, Amanda Bynes, Jessica Alba meg még egy pár sztár smink nélkül is jól néz ki
a legtöbb sztár smink nélkül borzalmasan néz ki... viszont vannak kivételek :]
szerintem Hilary Duff, Amanda Bynes, Jessica Alba meg még egy pár sztár smink nélkül is jól néz ki
2009. március 11. 10:49
de durvák má.asszem ha vmelyik szembejönne velem az utcán tuti,hogy nemsimerném fel...
2009. június 17. 10:12
Igen, Jessica Alba, Eva Mendes, és Nicole Kidman is jól néz ki smink nélkül.
2009. június 18. 09:45
Úristen egyesek milyen "csúnyák" smink nélkül pl. Britney, Cameron és párat még sorolhatnák
, de Eva Longoria, Jennifer Lopez, Roselyn Sanchez és Adriana Lima szerintem smink nélkül is gyönyörû

Anahi is elmegy smink nélkül
Anahi is elmegy smink nélkül
2009. június 19. 19:19
|
|
Damned Boyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.12. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 98535 offline
|
mmmm, Eva Mendes, esküszöm smink nélkül sokkal szebb 
Álom az a nõ
Álom az a nõ
2009. augusztus 28. 16:20
|
|
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline
|
Katie Holmes smink nélkül sem olyan ronda.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.