Smink nélküli sztárok
2008. március 28. 14:54
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
Idézet(LaTasha @ 2008. March 27. - 18:04)
szerintem Amanda Bynes tényleg szép smink nélkül.....oké,fiatalka még meg minden..de akkor is õ a #1
Aha szerintem is nagyon szép Amanda
2008. március 28. 15:16
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
micsoda topic!!!!!!!!
2008. március 28. 17:38
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
Idézet(McGery @ 2008. March 28. - 17:32)
sajnos a valosag mindig faj. keretik a biztonsagi ovet bekapcsolni, zacsit az elottuk ulo szek hattamlajan talalnak 
ez jó
2008. március 29. 13:07
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Halle tökéletesen gyönyörû sminkkel és smink nélkül is. Neki tényleg mindegy, hogy van-e rajta egy kis máz, avagy nincs. Christina Riccit pedig megvédeném, mert a smink nélküli képe vagy 4 éve készült, és egészen másképp néz ki ma már. Sminkkel és smink nélkül egyaránt.
2008. március 30. 07:31
|
|
hungarianmodelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.09. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 43273 offline
|
Egy-két arc nagyon durva smink nélkül.
Megdöbbentõ
Megdöbbentõ
2008. március 31. 18:11
|
Neil McCauleyúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 04.10.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 397 offline
|
McGery - elég rendesen ocsmány mind. talán nem is akad aki kevésbé. eva longoria egy rossz cigány asszony , de christina ricci is csak egy rajongójának tetszhet max ugyanugy mint a másik sötétbörû: halle ...
szerintem ha már ekkora sztároknak tartják öket, és ök tudják ha utcára mennek paparazzik lepik öket, akkor ne legyenek igénytelenek. leygen igénytelen otthon a pasijával vagy a kertben virágültetés közben.
szerintem ha már ekkora sztároknak tartják öket, és ök tudják ha utcára mennek paparazzik lepik öket, akkor ne legyenek igénytelenek. leygen igénytelen otthon a pasijával vagy a kertben virágültetés közben.
2008. március 31. 18:24
Idézet(LaTasha @ 2008. March 27. - 18:04)
szerintem Amanda Bynes tényleg szép smink nélkül.....oké,fiatalka még meg minden..de akkor is õ a #1
Így van, õ legalább néz is ki valahogy máz nélkül....
2008. augusztus 15. 00:54
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Van egy-két durva kép, az tény, de az is tény, hogy olyan képeket raknak egymás mellé amin a delikvens fiatal és/vagy agyon van retusálva (úgy meg bárki lehet szép), halle berry szép smink-el és anélkül is. Az is igaz, hogy rólam soha nem készülhetne ilyen kép, mert smink nélkül ki nem lépek a házból
(alapozó+szemcerka nálam ez a smink utcára/csakúgy). És gondolom mindenki ismeri azt a mondást, hogy: az a szép, aki reggel is szép. (ilyen alapon akkor nincsenek szép emberek xD)
2008. november 01. 17:43
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Neil McCauley @ 2008. March 31. - 18:11)
McGery - elég rendesen ocsmány mind. talán nem is akad aki kevésbé. eva longoria egy rossz cigány asszony , de christina ricci is csak egy rajongójának tetszhet max ugyanugy mint a másik sötétbörû: halle ...
Elég késõn, de azért válaszolnék.
Nem tudom ezen meddig kellett gondolkodnod, de szerintem nem sokáig. Christina Ricci és Halle Berry is mindketten gyönyörû nõk, és elismerem Chris tényleg gázos azon a képen, amit betettek róla. De valószínûleg nem véletlenül vannak érte oda férfiak milliói, Halle Berryrõl nem is beszélve, aki még anno szépségkirálynõ is volt. Ezek a képek pedig egyértelmûen arra mentek rá, hogy "na akkor megkeressük azokat a képeket a sztárokról, amin a legrondább a fejük, és megmutatjuk...". Jó, volt ilyen is, de alapvetõen egyikük sem igénytelen, ha végignézed a paparazzi képeket. Szóval egyrészt ne általánosíts, vagy ha már muszáj, legalább ne sértegesd senki kedvenceit. Köszi.
u.i.: és igen, tudom, hogy bannolva van, de kikívánkozott.
2008. november 03. 18:16
|
vACAK_0129új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 2 Azonosító: 75828 offline
|
Ha bárkinek szándékába állna Zooey Deschanel-röl felrakni ilyen összehasonlító képeket pls ne tegye......Azzal megölné a gyerekkoromat:D
Elég durvák a képek....de hogy a jóbarátokból a Fibi így nézzen ki én azt nem hiszem...olyan mintha 80 éved lenne:P
Elég durvák a képek....de hogy a jóbarátokból a Fibi így nézzen ki én azt nem hiszem...olyan mintha 80 éved lenne:P
2008. november 03. 21:13
Idézet(frenetiq @ 2008. November 3. - 13:56)
Ilyen topikok kellenek hogy az átlaguser ráébredjen hogy a sztárok is emberek és õk se babapopsi simaságú photoshopolt arccal szaladgálnak 50 évesen? 
...és tegyük hozzá, szerintem ezek még nem is a legdurvább képek... Halle Berry szerintem (remélem jól írtam) semmivel nem néz ki rosszabbul smink nélkül. Én Madonnáról láttam már sokkal szörnyûbbet is, Eva Longoria viszont amilyen szép kisminkelve, olyan csúnya smink nélkül.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: