Smink nélküli sztárok
2006. szeptember 22. 18:04
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
LaciR
2006. szeptember 22. 18:55
Egyrészt hótt viccesek ezek az összeállítások, és nekem is van egy rahedli a gépemen
- másrészt elég ostobák is. Egyszerûen nem bírom elhinni, hogy smink nélkül úgy néznek ki ezek a hírességek, mint akit épp megrágtak és megemésztettek. Képtelenség, hogy hálivúdban mindenkivel gyerekeket lehetne riogatni. Elég egyszerû mindenkinek a leggázosabb képét kiválasztani, és hirdetni, hogy csak a smink teszi emberfejûvé.
2006. szeptember 22. 23:15
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Jessica Biel-t nézd meg!! Õ akkor is gyönyörû
2006. szeptember 23. 20:13
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(White Bull @ 2006. September 22. - 23:15)
Jessica Biel-t nézd meg!! Õ akkor is gyönyörû 
vagy engem; sminkkel es smink nelkul is csodasan ragyogok! Tanuim vannak!
2006. szeptember 25. 18:06
Elképzelhetõ, hogy némelyik ennyire lelakott de Goldie-nál a két kép között kb 15 év van.
2006. október 01. 19:56
|
|
lazacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 5600 offline
|
Cameron Diaz szemei viszont mindkét képen csodálatosak. Most az, hogy körbenyírták a fejét, és fekete hátteret "öntöttek" mögé, miközben ráncolja a homlokát... hát, nem lomboz le.
2006. november 23. 13:49
|
|
Alfaprotonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 146 Csatolások: 39 Azonosító: 4284 offline
|
Sztem egyedül Pamela Anderson gáz ezen a képen. a többiek csak grimaszolnak, kivéve Jackot, meg a Goldie Hawnt. Õk ketten amúgy se túl szépek na.
2008. március 26. 18:30
Candice Michelle
Nem teljesen smink nélkül, de furcsa...
Nem teljesen smink nélkül, de furcsa...
2008. március 26. 19:52
Eva gyönyörû smink nélkül is. Csak úgy ragyog a boldogságtól, nem olyan elhanyagoltan sminkeletlen mint Britney és Madonna.
(Mielõtt valaki megjegyzést tesz, szeretem Britneyt és Madonnával sincs bajom, de nem fogom mondani, hogy jól néznek ki amikor nem. Eva meg szerintem igen)
(Mielõtt valaki megjegyzést tesz, szeretem Britneyt és Madonnával sincs bajom, de nem fogom mondani, hogy jól néznek ki amikor nem. Eva meg szerintem igen)
2008. március 26. 20:00
|
|
Jamarco |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.01. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 2253 Azonosító: 36073 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. March 26. - 19:52)
Eva gyönyörû smink nélkül is. Csak úgy ragyog a boldogságtól, nem olyan elhanyagoltan sminkeletlen mint Britney és Madonna.
Kicsit belekotnek, mivel szerintem Longoria kisasszony
is gazos smink nelkul
2008. március 27. 01:56
|
Neil McCauleyúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 04.10.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 397 offline
|
rendesen gáz ... egy gettos néger arca jön le róla
2008. március 27. 06:36
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én is Jamarco véleményével kell egyetértsek.
De, szerintem ez egy, hm, "ostoba" topik. Mindenkirõl készülhetnek ilyen pocsék képek, egy rossz pillanat miatt szerintem butaság olyanokat mondani, hogy valaki ilyen meg olyan ronda smink nélkül. Gondolom, jó sokáig kellett keresgélnie annak a búvároldalnak, amelyik elõször elkezdte ezt a marhaságot, hogy a lehetõ legrosszabb képet tegyék oda egy normális mellé.
De, szerintem ez egy, hm, "ostoba" topik. Mindenkirõl készülhetnek ilyen pocsék képek, egy rossz pillanat miatt szerintem butaság olyanokat mondani, hogy valaki ilyen meg olyan ronda smink nélkül. Gondolom, jó sokáig kellett keresgélnie annak a búvároldalnak, amelyik elõször elkezdte ezt a marhaságot, hogy a lehetõ legrosszabb képet tegyék oda egy normális mellé.
2008. március 27. 18:00
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
találtam párat
Alicia Silverstone, Drew Barrymore, Calista Flockhart, Hally Berry, Cameron Diaz, Julia Roberts, Charlize Theron, Lisa Kudrow, Christina Ricci, Pamela Anderson
Alicia Silverstone, Drew Barrymore, Calista Flockhart, Hally Berry, Cameron Diaz, Julia Roberts, Charlize Theron, Lisa Kudrow, Christina Ricci, Pamela Anderson
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.