Tünde szerint Fluor megsértette Donatellát
2011. június 01. 19:46
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Jogos Kiszel Tünde kiakadása. Fluor Tomi akkor sem beszélhet róla így, ha be van rúgva és utálja Tüncikét. Ez nem csak Fluor T-re vonatkozik. Mások becsületébe így belegázolni nem szabad. Nem szeretem Kiszel Tündét, de most kiállok mellette.
2011. június 01. 19:55
Idézet (Annus xD @ 2011.06.01. 19:50)
hát ez a nő egy vicc de most komolyan am sztem Donatella lelkivilága emiatt nem sérült vagyis remélem xD
Egyet értek
Nem bírom Flour-t de ittas volt és lehet, hogy másnap már nem is emlékezett az előző estére
2011. június 01. 19:58
|
|
ZoraJoeySpecialGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 52 Csatolások: 22 Azonosító: 142757 offline
|
Oda ne rohanjak Donatellácska lelki világáért!:S
2011. június 01. 19:58
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
10 év múlva megkérdezel 100 embert,a fele esetleg tudja ki az a Fluor...ha megkérdezed ki az a kiszel tünde,csak néznek mint vakegér amoziba.xDDDDDDd
:D::DDDDDDD
demostnem?!
demostnem?!
2011. június 01. 20:03
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Amiatt sérül annak a gyereknek a lelki világa hogy olyan az anyja amilyen!! Nem igaz, h képes Flourt használni arra hogy szerepelhessen a médiában! Nem csak az szégyen amit a Flour mondott, hanem az a SZÉGYEN h ez a nő 40-50 éves fejjel ezt műveli csak azért h foglalkozzanak vele!!!! Inkább menjen dolgozni ahelyett h bíróságra akar vinni egy 2 éves felvétel miatt egy huszon éves srácot (aki részeg is volt nem kicsit), azért mert most ő felkapott, ha nem lenne az mki leszarná még Tüncike is ezt az egészet!!!!
2011. június 01. 20:04
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Szegény Donatella! Ha a helyében lennék, én letagadnám az anyámat, sőt nevet változtatnék és elköltöznék!
Egyébként most Tündike játssza az eszét, hogy őt és Donatellát mennyire megsértették, közben pedig csak feltűnési viszketegsége van..
Egyébként most Tündike játssza az eszét, hogy őt és Donatellát mennyire megsértették, közben pedig csak feltűnési viszketegsége van..
2011. június 01. 20:06
Szegény kis Donatella, napjainkaban 1000 meg 1000 gyereknek megy tönkre a "lelki világa", mert éhezik, de ük le vannak sz@rva, de szegény Donatellácska, biztos kész a gyerek, hogy Kiszel az anyja, én is kész lennék attól! Nem Flour oldalára állok, hisz az is egy tehetséges gyerek meg kellene jegyeznem, viszont Ksizelről lejön, hogy csak a lapok címlapján akar lenni, Donatellácska meg csak egy ürügy neki 
És ode ne rohanjak meg vissza, mert Donatellácska megsértődött, hogy Flour megsértette az édesanyját, hát ikább nem is mondok semmit, hisz értelme nem sok lenne, bár ezt valaki annak a sok "tehetséges" tinisztárnak mondaná, de nem teszik
És ode ne rohanjak meg vissza, mert Donatellácska megsértődött, hogy Flour megsértette az édesanyját, hát ikább nem is mondok semmit, hisz értelme nem sok lenne, bár ezt valaki annak a sok "tehetséges" tinisztárnak mondaná, de nem teszik
2011. június 01. 20:07
ez a nő síkhülye
Flour nagyon részeg volt akkor és sztem azt se tudta h mit beszél
2011. június 01. 20:07
Igaz hogy Tunde egy picit valahogy mindig túlzásba viszi , de tényleg jogos hogy felvette ezt az egészet :S Mondjuk Donatellának ehhez nincsen semmi koze xD
Fluor, Fluor ... mit is mondhatnék ,
puppymore.L szerintem Fluor 10 év múlva .. hogyismondjam , "kimegy a divatbol " (sztem elég úgy 3 év is =))
Fluor, Fluor ... mit is mondhatnék ,
puppymore.L szerintem Fluor 10 év múlva .. hogyismondjam , "kimegy a divatbol " (sztem elég úgy 3 év is =))
2011. június 01. 20:08
|
|
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline
|
nem csk azért mondom mert szeretem Fluort,mert tényleg hatalmas hülyeség volt ilyet tennie...De leszarom Kiszel Szemöldök Tündét ,meg a kis Donatellát...am meg ilyet hall mindenhol manapság az ember.Jah és teljesen igaz amit Fluor mondott xDD
2011. június 01. 20:08
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: