Tünde szerint Fluor megsértette Donatellát
2011. július 17. 20:34
Mit pattogsz kis gumilabda!!Már bocs,de az nem sérti a Donatelácskáját,hogy az anyja fehérneműben pózol.Vagy az csak az anyja,az nem érdekes.Pedig írjon,aki egyet ért velem,hogy a szülők mutatnak példát a gyereknek.Ebből mit szűr le a Donatella??Menj el kislányom fehérneműben fotózkodni,tök mindegy hány éves vagy??????De most komolyan.Az ő bűnei(bár nem mondható bűnnek,de azért a kislánya mit gondolhat)nem számítanak,de ha jön egy szenzáció,mert azért valljuk be,Fluort most sokan szeretik,és körülötte kell felkavarni az állóvizet,hogy az adott hírességet a csődbe vigye,ő meg újra a toppon legyen?Szánalmas!majd azt is beperli,aki itt,a Starity-s arcok között így kinyílványítja a véleményét?csak remélni tudom,hogy nem nézegeti a Starity-t!!!
1 felhasználónak tetszik:
Ledina
2011. július 17. 21:18
Tudom hogy ez nem jön ide,és nem tartozik rátok,de ha ennyitől "összetörik" a Donatella lelki világa,akkor mit mondjak én??Akkor nekem hogy tört össze a lelki világom,amikor az összes csaj az osztályomban utált a volt legjobb barátnőm miatt??akor én mit érezhettem??Tudom ez nem rólam szól,de le kell írnom!!
1 felhasználónak tetszik:
Ledina
2011. július 27. 21:22
háhhháá Pannika XD..pont iszok..mindjárt megfulladok
2011. augusztus 03. 13:02
nem szeretném,hogy megfulladj,mert így eggyel kevesebben leszünk,akik hasonlóan gondolkodnak!
2011. augusztus 16. 11:42
Váááá!A szemem!Megvakultam!Láttam a két borzos szemöldökét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szeptember 01. 19:35
És ha Fluor megsértette Donatellát,akkor mi porig alázzuk!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.