Tünde szerint Fluor megsértette Donatellát
2011. június 02. 15:01
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Mitő bántaná ez Donnnatellát?? mikaylagoldfaces igazad van
2011. június 02. 15:04
tényleg jó fej a Fluor de nem hinném,hogy neki jól esne ha rajta röhögnének azért mert egy nagyobb sztár kinevette. Kiszel Tündét az összes Fluor rajongói kineveti mert minden rajongónak az a célja,hogy azt csinálják amit Ő. De azért én úgy gondolom,hogy 2 éve volt nem a napokban úgyhogy nyugodtan elfelejthetik ezt az ügyet.
2011. június 02. 16:03
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én nem bírom se Fluort, se Tüncikét. Örülök, hogy Fluor bíróságra kerül, túl nagy a pofája, vegyen vissza a nagyképűségéből. Ahogy kinéz meg ahogy nevet nagyon béna. Meg a számai is gagyik, őrült szöveget nyomatja. Hát nem tudom mi fog kisülni az ügyből, nem is nagyon érdekel, kicsit igaza van Tündének, de azért nem kellene ennyire felfújni az ügyet...
2011. június 02. 16:41
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet
selena arwa
Miért? Neked nem esne rosszul, ha a te anyud cikiznék egy ország-világ előtt? Szerintem te is ugyanúgy rosszul éreznéd ettől magad.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. június 02. 17:32
igazuk van azonak akik azt mondják, hogy donatellának nem csak fluortol sérul a lelki világa hanem anyuci naptárjaitol is...ennyí
2011. június 02. 18:36
|
ILOVEJBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 139397 offline
|
jaj hát donatellácskáért oda ne rohanjak!tüncimünci megint csak a tv-ben akart szerepelni!!epekő igazad van.Kisa7003 nezavarjon ám hogy klór be volt rugva!!
2011. június 02. 19:04
Donatellácska drága lelki világa akkor sérül meg szerintem amikor az anyja ruha nélkül pózol a naptárakba..
édes istenem..ez a nő is..ha annyira óvni szeretné ettől akkor már 2 évvel ezelőtt pattoghatott volna ezen-.-
édes istenem..ez a nő is..ha annyira óvni szeretné ettől akkor már 2 évvel ezelőtt pattoghatott volna ezen-.-
2011. június 02. 20:21
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
Mi hiszem azt sem tudja ki az apja a drága kicsi lányának. Azzal foglalkozzon kiszel csak a tv-ben akar szerepelni mert már mással nem tud feltünni csak a bugyogóival meg hogy másokat hogyan perel be. Fluor tudd hogy a rajongóid mind veled vannak kiszel oldalán meg
senki...
senki...
2011. június 02. 23:32
Szerintem zárjuk le ezt a témát.Összegzem:
1. Fluor egy taj p**t.Aki a nem megfelelő módon viselkedett egy bulin össze jövetelen, "what ever"...És alpári hangon sértő szavakkal illetett egy nőt.
2. Az hogy ez a nőszemély éppen Tündike volt,hát..talán véletlen? Talán nem.Mivel egy kezemen meg tudom számolni ki az aki ebben az országban szereti Tündikét,a családján kívül.Szóval ha így nézzük akkor a hosszú évek alatt a viselkedésével kivívta azt amit akkor ez a Fluor gyerek összegezve elmondott alkoholos mámortól telítve, őszinteségi rohamában.Persze a stílus hagy némi kívánni valót maga után.
3. Tündike meg inkább az ősember szemöldökével készült meztelen fotói miatt aggódjon, mert Donatellácska osztálytársai azokat is előbb vagy utóbb megtalálják majd...és akkor kíváncsi leszek, hogy fog aggódni a kicsike lánya lelki üdvéért!
Szóval Tündike húzódjon háttérbe, fogja be a száját,és ne perelgessen mindenféle részeg barmot mert az meg mondta a frankót.Mondjuk a stílus nem volt éppen a megfelelő, de csak az igazság fáj ennyire.Menjen dolgozni három műszakba valahová mint az ország 65%-a, és keressen becsületes munkával pénzt.És járjon elő tisztességes anyai modellként a lánya előtt, és ne mint valami média pióca, vagy valami rossz ripacs.
Szerintem itt és most be is fejezhetjük.És ha az Adminoknak van némi rálátásuk a dolgokra és egyet is értenek velem bizonyos dolgokban akkor ezt itt és most be is lehet fejezni, mert kár ezt a szalonna bőrt tovább rágcsálni.Csak ugyan azt ismételné mindenki aki eddig hozzászól.Ezzel meg kár terhelni az oldalt,és az adminokat lekötni.
Uff én beszéltem!
1. Fluor egy taj p**t.Aki a nem megfelelő módon viselkedett egy bulin össze jövetelen, "what ever"...És alpári hangon sértő szavakkal illetett egy nőt.
2. Az hogy ez a nőszemély éppen Tündike volt,hát..talán véletlen? Talán nem.Mivel egy kezemen meg tudom számolni ki az aki ebben az országban szereti Tündikét,a családján kívül.Szóval ha így nézzük akkor a hosszú évek alatt a viselkedésével kivívta azt amit akkor ez a Fluor gyerek összegezve elmondott alkoholos mámortól telítve, őszinteségi rohamában.Persze a stílus hagy némi kívánni valót maga után.
3. Tündike meg inkább az ősember szemöldökével készült meztelen fotói miatt aggódjon, mert Donatellácska osztálytársai azokat is előbb vagy utóbb megtalálják majd...és akkor kíváncsi leszek, hogy fog aggódni a kicsike lánya lelki üdvéért!
Szóval Tündike húzódjon háttérbe, fogja be a száját,és ne perelgessen mindenféle részeg barmot mert az meg mondta a frankót.Mondjuk a stílus nem volt éppen a megfelelő, de csak az igazság fáj ennyire.Menjen dolgozni három műszakba valahová mint az ország 65%-a, és keressen becsületes munkával pénzt.És járjon elő tisztességes anyai modellként a lánya előtt, és ne mint valami média pióca, vagy valami rossz ripacs.
Szerintem itt és most be is fejezhetjük.És ha az Adminoknak van némi rálátásuk a dolgokra és egyet is értenek velem bizonyos dolgokban akkor ezt itt és most be is lehet fejezni, mert kár ezt a szalonna bőrt tovább rágcsálni.Csak ugyan azt ismételné mindenki aki eddig hozzászól.Ezzel meg kár terhelni az oldalt,és az adminokat lekötni.
Uff én beszéltem!
2011. június 03. 09:07
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
BOCSIKA!!!
Ettől kezdve miről beszélünk (link alul)???
igaz, hogy 100 éves kép, de fluorka vidije is már két éves, minek hát a múltban lovagolni?
sebaj, folytasd csak tündike a nevetséges hadjáratokat, mi jót röhögünk rajta...
http://s6.images.www.tvn.hu/2009/03/07/16/04/www.tvn.hu_bd277ac950711d4397f1c9d108494342.jpg
Ettől kezdve miről beszélünk (link alul)???
igaz, hogy 100 éves kép, de fluorka vidije is már két éves, minek hát a múltban lovagolni?
sebaj, folytasd csak tündike a nevetséges hadjáratokat, mi jót röhögünk rajta...
http://s6.images.www.tvn.hu/2009/03/07/16/04/www.tvn.hu_bd277ac950711d4397f1c9d108494342.jpg
2011. június 03. 09:08
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
egyébként csak én félek, hogy két év múlva híres leszek és tüncike beperel a mostani irományaim miatt???
basszus, most ezért nem lehetek híres... francba...
2011. június 03. 16:12
ÁÁÁ,ÉN SZERINTEM NEM ÉSRTETTE MEG FLUOR NAK ADOK IGAZAD!!
ELVÉGRE MÁR BOCSÁNATOT KÉRT TÜNDÉTŐL!!
ELVÉGRE MÁR BOCSÁNATOT KÉRT TÜNDÉTŐL!!
2011. június 03. 17:19
|
DarkGhost1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 150594 offline
|
Szegény Donatella, ilyen anyát. Nem hinném, hogy pont ez fogja megzavarni "nyugodt" lelki életét. Amikor persze az osztálytársai pár meztelen fotót hoznak be és bemutatják Donatella drágának akkor Tünde édes pedig az osztálytársát fogja beperelni egy tény miatt? Milyen irányba halad már ez a világ? Én Fluort és Tündét egyiránt utálom. De itt Fluornak a bocsánatkérés ügyben nincs igaza, Tündének pedig a beperlésért.
2011. június 04. 08:20
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
annak a gyereknek mar az anjatol is sérül a lelki világa...ez a Fluoros dolog ahhoz a nőhöz képest semmi
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.