Kiszel Tünde úgy érzi, rengetegen bántották már őt, de így senki sem értette meg ennyire, mint Fluor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tünde szerint Fluor megsértette Donatellát
2011. június 01. 18:31
Mindenáron kell a bulvár sajtó vagy mii?
Egyébként GRT FLUOR!
d
Donatelácska ezen mindig röhögnöm kell x"D
Egyébként GRT FLUOR!
Donatelácska ezen mindig röhögnöm kell x"D
2011. június 01. 18:32
|
|
klaudia15Black Veil Brides Army<3<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 1511 Csatolások: 28 Azonosító: 141249 offline
|
már meg szünhet ne kiszel tünde!!!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
BlackPrincess...stb.
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Igaza van Tündének. Ez nagyon durva volt Fluortól...
Hát mond valamit... Itt egy kicsit Fluor tényleg elvetette a sulykot...
2011. június 01. 18:33
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
A rapper Tünde testszőrzetén viccelődött, és most a bugyikirálynő úgy érzi, nem csak őt, hanem lányát is megsértette ezzel, hiszen Donatellácska már nem kisgyerek, így ő is tudomást szerzett a történtekről.
Mondjuk ez azért durva volt.
Mondjuk ez azért durva volt.
2011. június 01. 18:34
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
igaza van Tüncinek. szegény Donatella :S
2011. június 01. 18:35
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
oké hogy sértő volt... de könyörgöm ez a nő mindig "Donatellácskát" vagy valami múltbeli élményét egy hírességgel képes csak felhozni, ha valami sérelem éri. Ha annyira nagy a szája miért nem képes szemtőlszembe megmondani neki, nem a sajtón keresztűl üzengetni... Ezekután majd az lesz hogy nem csak a lánya lelkivilága, de a bugyi gyüjtemény minősége is romlani fog...-.-
2011. június 01. 18:37
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
NO aztán már elég ezekből a léhűtőkből.Egyik nagyobb hülyéségből él mint a másik,de mégis rajonganak értük (ha már itt tartunk az adatlapukat sem értem).És igen,nem mondott szépeket,nem kellett volna,de egyedül Tünde tehet róla.A viselkedése miatt hivják/ták bugyikirálynőnek,mert még 50 évesen is naptárai vannak...
2011. június 01. 18:37
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Zsu14 @ 2011.06.01. 18:36)
Jaj inkabb visszafogom magam az az asszony nem komplett
Ha az én kedvenceim között Fluor második lenne, akkor én is ezt mondanám.
2011. június 01. 18:38
Jó..megértem őt is,de 1 éve derült fény erre a videóra,gondolom akkor is hallott róla.De akkor miért nem foglalkozott vele? Ha mindenol nyilatkozik, akkor nem csoda hogy a kislánya meg fogja tudni.
2011. június 01. 18:39
Na igen, Donatellára senki nem gondolt
Szegény gyerek ígyis úgyis megszívja
Sajnálom őt.
Szép Tündétől, h gondol a gyerekére - ami természetesen alapdolog -, Fluor meg hiába védekezik azzal, h piált, ezt nem mossa le magáról. Szánalmas az egész gyerek -.-"
Szép Tündétől, h gondol a gyerekére - ami természetesen alapdolog -, Fluor meg hiába védekezik azzal, h piált, ezt nem mossa le magáról. Szánalmas az egész gyerek -.-"
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. június 01. 18:42
azt tudjuk hogy sértő mert ez az de hogy ilyen hülyeséget vigyen biróságra amugy se se csipem ezt a nőt de most meg főleg nem!!dili
2011. június 01. 18:43
Fluor T engem is megsértett a minap. A kívánságműsorban hallgattam egy jó Muse számot, hangosan, és hirtelen megszólalt a Mizu. Vérig sértődtem. Beperelem őt ezért és a Mizu számért is
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.