Cukivagyok
2006. szeptember 24. 13:02
Háááát... Big konfessön következik.
Ma hallgattam meg úgy nyolcadszorra. Kövezzetek meg, de ez annyira sz**, hogy az már jó. Garantált röhögõgörcs.
Ma hallgattam meg úgy nyolcadszorra. Kövezzetek meg, de ez annyira sz**, hogy az már jó. Garantált röhögõgörcs.
2006. szeptember 29. 00:43
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Én eddig megvoltam gyõzõdve, hogy ez csak egy paródia... de ma a Fókuszból kiderült, hogy a csajnak tényleg nincs annyi esze, mint egy marék lepkének.
Meddig lehet még süllyedni?
"...valaki ennyire ilyen cuki, de valaki csak részben.. de mindenkiben ott van egykis cukiság...."
Aki lemaradt a Fókuszról, letöltheti innen és megnézheti hogyan akar betörni a popszakmába a kiscsaj.
Giz meg végig tudott az egészrõl, de most lebukott, nézzétek csak ezt a screenshotot:
Meddig lehet még süllyedni?
"...valaki ennyire ilyen cuki, de valaki csak részben.. de mindenkiben ott van egykis cukiság...."
Aki lemaradt a Fókuszról, letöltheti innen és megnézheti hogyan akar betörni a popszakmába a kiscsaj.
Giz meg végig tudott az egészrõl, de most lebukott, nézzétek csak ezt a screenshotot:
2006. szeptember 29. 06:12
Ez rágalóóóm !
Nemisvagyok gizmó, én csillagharcos vagyok ... tehet semmi közöm a baromhoz !!!
Nemisvagyok gizmó, én csillagharcos vagyok ... tehet semmi közöm a baromhoz !!!
2006. szeptember 29. 08:26
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Freeze @ 2006. September 29. - 00:43)
LOL
Azért reagált itt is olyan gyorsan, amint kikerült az oldalra az anyag.
2006. szeptember 29. 13:08
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(KáZé @ 2006. September 29. - 09:45)
Freeze, újabb fejtörõ javítás a HQP-re:
Nem lehetne megoldani, hogy ez a topic ne jelenjen meg a TOP10-be és az új hozzászólásokba?!

Nem lehetne megoldani, hogy ez a topic ne jelenjen meg a TOP10-be és az új hozzászólásokba?!
2006. október 01. 21:01
|
|
lazacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.26. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 5600 offline
|
Ezt nem hiszem el. Ilyen nincs. Leblokkolt az agyam, és nem bírom újraindítani magam.
Egyszerûen képtelenség, hogy valaki erre idõt áldoz, és mellé összehoz rózsaszínben egy weblapot... gyáááá.
Bandinak meg hátul van ültetve.
Bandinak meg hátul van ültetve.
2006. október 02. 11:30
Idézet(Freeze @ 2006. September 29. - 01:43)
Jééééééézusom.
Nagyon komoly a kiscsaj.
Ejnye, csillagharcos. Lebukás.
"a rózsaszín a legtutibb szín a világon" - érzitek a fílinget?
2006. október 03. 12:14
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(alien4 @ 2006. October 3. - 12:01)
mivel kezd elmúlni a topic ezért hozzászólok, hogy mások is elszenvedjék a károkat...

Na az hiszem, ez tökéletesen kimeríti az OFF fogalmát.
2006. november 08. 13:41
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(Freeze @ 2006. September 29. - 00:43)
Na és õ mennyire cuki?
2006. november 08. 14:12
Idézet(Freeze @ 2006. November 8. - 15:41)
Érdekes is, vicces is. Vannak jó dumái. Nem síkhülye, de hogy megszállott, az ziher.
Idézet
"Drága ruhákat mindenki vehet magának,de stilust azt nem!!"
Meg helyesírást sem.
Idézet
LESZ:kis fehér vau pink cumóban
Okéééé... akkor én most abbahagytam.
2006. november 08. 21:23
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(Aribeth @ 2006. November 8. - 15:12)
Okéééé... akkor én most abbahagytam. 
Én is valahol ott hagytam abba az elemzést... a kis fehér vau-t már nembírtam feldolgozni 4 óra alvással.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: